OK Raseborgin kevätpaketti 2024: metsätreenejä Hankoniemen vähälumisissa maastoissa

(På svenska)

Tarjoamme kaikille kiinnostuneille sulan tai vähälumisen maaston omatoimirasteja Hanko­niemellä maaliskuulta aina sunnuntaihin 14.4.2024 asti, jolloin järjestämme myös Raaseporin kevätkilpailun Gennarbyssä Tammisaaren pohjoispuolella.

Ensimmäiset harjoitukset otettiin käyttöön jo FSO-harjoituspäivänä la 9.3. Lappohja pohjoisessa ja Prediumissa, ja molemmat nämä treenit pysyvät avoinna koko kevätpaketin ajan. Lisäksi avaamme vähitellen lisää harjoituksia Hangon ja Lappohjan seudulle. Lisätietoja päivitetään tälle sivulle, harjoituskalenteriimme ja Rastilippuun. Uudet harjoitukset avataan yksi kerrallaan, mutta ne pysyvät kaikki avoinna 14.4. asti.

Tarkat treenipaikat ja myös ratapituudet täsmentyvät kelitilanteen mukaan. Tässä vaiheessa olosuhteet ovat suhteellisen hyvät sekä Lappohjassa että Hangossa.

Karttoja voi ostaa pdf-muodossa itse tulostettaviksi Rastilippu.fi:stä tai noutaa paperisina Tammisaaresta Västerbyn hiihtomajalta karttapostilaatikostamme (karttavariaatioita tarjolla pdf:nä laajempi valikoima kuin valmiiksi paperisina). Kevätpakettiin kuuluvien treenien hinnat ovat 8 €/kpl/aikuinen ja 5 €/kpl 18-vuotiailta ja nuoremmilta; OK Raseborgin ja FU-47:n kuntorastitoimitsijamme suunnistavat ilmaiseksi. Maksaa voi joko Rastilipussa, MobilePaylla tai pankkisiirtona (sekä MobilePay-numero että IBAN-tilinumero ovat kartoissa). Maksaa voi myös samoilla liikuntaeduilla kuin OK Raseborgin tavallisilla kuntorasteilla.

Seuroille ja muille vähintään 10 karttaa kerralla ostaville tarjoamme erillisen ryhmähinnan: euron alennus jokaisesta kartasta, lähetämme tarvittaessa laskun (tulostus joko itse pdf:stä ja maksu toteutuneen suunnistajamäärän mukaan tai paperikartat meiltä ja maksu tilatun karttamäärän mukaan, paperikarttojen toimitus joko noutona matkan varrelta Tammisaaresta tai postitse etukäteen postin kulkuun menevä aika huomioiden). Ryhmätilauksista kysy lisää Bennyltä tai Joukolta, ks. yhteystiedot alla.

Kyse on omatoimisuunnistuksesta, eli paikalla ei ole toimitsijoita, ja jokainen maastoon lähtevä vastaa itse omasta turvallisuudestaan, OK Raseborg tarjoaa ainoastaan kartat, suunnistusradat ja GPS-tulospalvelun/reittihärvelin Liveloxissa sekä selvittää tarvittavat maankäyttöluvat. Kunkin harjoituksen omissa tiedoissa ja kartoissa kerrotaan erikseen luvallisista pysäköintipaikoista. Mikäli ilmoitamme pysäköintikielloista, edellytämme, että niitä noudatetaan: voimme käyttää yksityisiä maita suunnistukseen vain, jos säilytämme luottamukselliset ja hyvät välit kartta-alueidemme maanomistajiin ja asukkaisiin. Rastit on merkitty maastoon joko tavallisilla tai pienikokoisilla rastilipuilla tai kuitunauhalla, ks. tarkemmin yksittäisten treenien tiedoista. Mikäli havaitset rastimerkinnän kadonneen, ilmoitathan siitä meille, jotta pystymme korjaamaan tilanteen seuraavia suunnistajia varten.

Lisätiedot ja harjoituskortti Lappohja pohjoisesta; Rastilippu ja Livelox.

Lisätiedot ja harjoituskortti Prediumista; Rastilippu ja Livelox.

Lisätietoja harjoituksesta Hangonkylässä; Rastilippu ja Livelox.

Lisätietoja harjoituksesta Högsandissa; Rastilippu ja Livelox.

(HUOM: Treeniryhmät, joita kiinnostaa harjoitella myös sprinttiä, voivat kysyä mahdollisuudesta juosta Hangon ja Tammisaaren keskustoissa olevilla radoillamme. Näissä sprinttiharjoituksissa ei ole maastossa valmiina rastilippuja, mutta voitte halutessanne käyttää ryhmällenne omia lippujanne. Karttoja saa samalla tavoin ja samoin ehdoin kuin metsätreeneihinkin. Kysy lisää Bennyltä tai Joukolta.)

Lisätietoja antavat ensi sijassa Benny Forsström, 040 5013519, benny.forsstrom [at] gmail.com tai Jouko Nurmiainen, 050 5181178, jouko.nurmiainen [at] gmail.com. Tarvittaessa myös Kristian Forsell, 044 2649067, kristian.forsell59 [at] gmail.com.

Tervetuloa nauttimaan suunnistuksesta keväiseen Suomen eteläkärkeen!

Kategoriat:
Okategoriserade