FSO-harjoituspäivä 9.3.2024 & OK Raseborgin kevätpaketti 2024, Lappohja pohjoinen ja Predium

(På svenska)

OK Raseborg järjestää FSO-harjoituspäivän Hangossa la 9.3., ja tarjolla on kaksi eri metsäsuunnistusharjoitusta sekä sprintti Hangon keskustassa. Metsäsuunnistukset (tämä harjoitus, eli Lappvik norra, sekä toinen harjoitus Prediumissa) ovat käytettävissä alkaen klo 9.00 koko päivän (auringonlasku klo 18.15), ja niillä voi suunnistaa omatoimisesti myös sunnuntaina ja myöhemminkin, mutta sprinttiharjoituksen lähtö on avoinna vain lauantaina klo 11-12.

Molempien metsäharjoitusten karttoja saa lauantaina Lappohja pohjoisen pysäköintipaikalta (lauantain jälkeen karttapostilaatikostamme Västerbyn hiihtokeskuksesta Tammisaaresta) ja sprinttikarttoja sprinttitreenin parkkipaikalta.

Molemmat harjoitukset koostuvat joko tekniikkaradasta, jolla suunnistetaan vuorotellen toisen, suunnilleen yhtä nopean suunnistajan kanssa, tai tavallisesta suunnistusradasta. Rastiliput ja koodit, ei Emitiä, mutta Livelox toimii. Ota mukaan A4-karttamuovi.

Karttamaksu: OK Raseborgin jäsenet (ja FU-47-toimitsijamme) suunnistavat ilmaiseksi, muilla on karttamaksu. Meillä on ”erikoisale” vain la-su 9.-10.3. FSO-harjoituspäivän yhteydessä: joko 8€/yksi harjoitus, 12€/kaksi harjoitusta tai 15€/kolme harjoitusta (korkeintaan 18-vuotiailta nuorilta 5€/yksi harjoitus, 8€/kaksi harjoitusta tai 10€/kolme harjoitusta). FSO-seurat saavat alennusta, kuten myös muut karttatarpeensa viimeistään torstaina 7.3. ilmoittavat vähintään 10 hengen ryhmät.

Isommat ryhmät, ilmoittakaa saapumisestanne ja kertokaa mahdollisimman tarkkaan kartta­tarpeenne (kuinka monta kpl mitäkin rataa ja haluatteko pariharjoituksia vai tavallisia karttoja) mieluiten sähköpostitse osoitteeseen kristian.forsell59@gmail.com. Yhteystieto puhelimitse, SMS ja WhatsApp Kristian Forsell 044 2649067.

Yksittäiset suunnistajat voivat ilmoittautua ja myös maksaa karttamaksunsa ennakkoon Rastilipussa (koko päivän pakettihinnat löytyvät ”ilmoittaudu muilla tiedoilla” -painikkeen takaa). Muuten maksutavat käteinen paikan päällä, MobilePay, tavallisimmat liikuntaedut sekä pankkisiirto jälkikäteen. Myös ennakkoon ilmoittautumattomat ovat tervetulleita niin kauan kuin karttoja riittää!

FSO-päivän jälkeen voimassa ovat kevätpakettihinnat: 8€/harjoitus/aikuinen tai 5€/harjoitus/nuori (korkeintaan18 v); alennusta saavat vähintään 10 hengen ryhmät, heille hinnat 5€/harjoitus/aikuinen ja 4€/harjoitus/nuori (näistä ole yhteydessä joko benny.forsstrom@gmail.com tai jouko.nurmiainen@gmail.com).

Maksu mieluiten Rastilippu-palvelussa (yksittäiset suunnistajat) tai MobilePayllä tai pankkisiirrolla (sekä MobilePay-numero että IBAN-tilinumero ovat harjoituksen kartoissa). Myös tavallisimmat liikuntaedut toimivat. Lauantaina 9.3. voi maksaa paikan päällä myös käteisellä.

Harjoituskortti (sis. mm. ratapituudet) on täällä (pdf).

Kaikki kiinnostuneet tervetulleita!

(Huom: kevätpakettiamme 2024 täydennetään vielä maaliskuun mittaan!)