OK Raseborgin Kevätpaketti 2024, Hangonkylä

(På svenska)

Suunnistusnäköala Kappelisataman lähistöltä Hangonkylässä.

OK Raseborg tarjoaa maalis-huhtikuussa 2024 Hangon seudulla suunnistusharjoitusten kevätpaketin, joka avattiin jo la 9.3. FSO-harjoituspäivän yhteydessä ja joka nyt täydentyy harjoituksella täysin lumettoman maaston harjoituksella Hangon karttamme länsiosassa Hangonkylässä. Maasto sijaitsee aivan Hangon taajaman lähituntumassa, ja muutamilla rastiväleillä suunnistajien täytyy juosta joitakin satoja metrejä kaupungin katuverkolla. Kaikki rastit sijaitsevat kuitenkin metsässä, osin hyvinkin pienipiirteisillä ja teknisesti ja fyysisestikin vaativilla merenrannan avokalliomäillä. Harjoitus soveltuu erityisesti suunnistajille, jotka haluavat kokeilla rytminvaihtoa ja kovavauhtista juoksua rastien välillä sekä harjoitella samalla tarkkaa ja teknistä rastinottoa avokalliomaastossa. Ratamestari on Björn-Erik Wickholm.

Harjoituksen pysäköinti on Hangonkylän pienvenesatamassa, osoite Tiilitehtaantien luoteispää. Karttoja saa joko pdf-tiedostona Rastilipusta tai paperisina karttapostilaatikostamme Västerbyn hiihtokeskuksesta Tammisaaressa (punainen postilaatikko hiihtomajan koillisnurkalla). Radat ovat A 7,5 km (1:10000), C 4,4 km (1:10000 tai 1:7500) ja C 3,4 km (1:10000 tai 1:7500). Rasteilla sekä lähdössä ja maalissa on siniset ja keltaiset kuitunauhat, tällä kertaa ei rastilippuja eikä Emitiä. Livelox toimii.

OK Raseborgin jäsenet (ja FU-47-toimitsijamme) suunnistavat ilmaisekis, muilla on karttamaksu 8€/harjoitus/aikuinen tai 5€/harjoitus/korkeintaan 18 v juniori; alennusta vähintään 10 hengen ryhmille 5€/harjoitus/aikuinen tai 4€/harjoitus/juniori (ole ryhmätilauksista tarkemmin yhteydessä joko Bennyyn tai Joukoon, benny.forsstrom@gmail.com tai jouko.nurmiainen@gmail.com).

Maksu mieluiten Rastilipussa (yksittäiset suunnistajat) tai MobilePayllä tai pankkisiirtona (sekä MobilePay-numero että IBAN-tilinumero ovat kartoissa). Myös tavallisimmat liikuntaedut toimivat.

Tervetuloa Hangonkylään, Hangon Kappelisatamaan ja hienoille, pienipiirteisille rantakallioille!