OK Raseborgin Kevätpaketti 2024, Högsand, Lappohja

(På svenska)

OK Raseborg tarjoaa maalis-huhtikuussa 2024 Hangon seudulla suunnistusharjoitusten kevätpaketin, joka avattiin jo la 9.3. FSO-harjoituspäivän yhteydessä ja joka nyt täydentyy harjoituksella täysin lumettoman maaston harjoituksella Lappohjan Högsandissa, nopeakulkuisilla mäntykankailla kuuluisan uimarannan ja jatkosodan Hangon rintaman juoksuhautojen lähituntumassa Ratamestarit ovat Sune ja Benny Forsström.

Pysäköinti kadun varteen Lappohjan hautausmaalle johtavan tien varteen: Kofverhagin kartanontie, 10820 Hangö, Lappohja pohjoinen -harjoituksen parkkipaikan läheisyyteen. Karttoja saa joko pdf-tiedostona Rastilipusta tai paperisina karttapostilaatikostamme Västerbyn hiihtokeskuksesta Tammisaaressa (punainen postilaatikko hiihtomajan koillisnurkalla). Radat ovat A 6,2 km (1:10000 tai 1:7500), C 3,7 km (1:10000 tai 1:7500) ja C 2,4 km (1:10000 tai 1:7500). Rasteilla sekä lähdössä ja maalissa on pienet rastiliput, tällä kertaa ei Emitiä. Livelox toimii.

OK Raseborgin jäsenet (ja FU-47-toimitsijamme) suunnistavat ilmaisekis, muilla on karttamaksu 8€/harjoitus/aikuinen tai 5€/harjoitus/korkeintaan 18 v juniori; alennusta vähintään 10 hengen ryhmille 5€/harjoitus/aikuinen tai 4€/harjoitus/juniori (ole ryhmätilauksista tarkemmin yhteydessä joko Bennyyn tai Joukoon, benny.forsstrom@gmail.com tai jouko.nurmiainen@gmail.com).

Maksu mieluiten Rastilipussa (yksittäiset suunnistajat) tai MobilePayllä tai pankkisiirtona (sekä MobilePay-numero että IBAN-tilinumero ovat kartoissa). Myös tavallisimmat liikuntaedut toimivat.

Tervetuloa Högsandiin!