Vårtävling 2017 / Kevätkilpailu 2017

Tervetuloa suunnistuskauden avajaisiin Suomen eteläkärkeen!

Pidennetty Keskimatka!

OK Raseborgin kevätkansalliset järjestetään tänä vuonna aikaisin keväällä Hangossa, sunnuntaina 2.4.2017. Kilpailumaasto on maamme eteläisin suunnistusmaasto.

Kilpailukeskus sijaitsee Printal Oy:n (aikaisemmin Hyvon Kudeneule) tehdasalueella ja on jo sinänsä tutustumisen arvoinen nähtävyys. Kansainvälisesti tunnettu arkkitehti Viljo Revell on suunnitellut alueen ja tehdasrakennukset. Viljo Revellin suunnittelemia ovat mm. Toronton kaupungintalo Kanadassa, Helsingin Lasipalatsi ja Hotelli Palace Helsingissä.

Kilpailumaasto on Hankoniemen pohjoispuolella, mutta aivan kaupunkitaajaman läheisyydessä. Maasto on vaihtelevaa, sisältäen paljon polkuja ja sopii hyvin alkukauden avajaiskisaan myös juniorisuunnistajille. Tähän aikaan vuodesta maasto on yleensä lumeton, mutta sää kuitenkin raaka, varsinkin jos meri ei ole jäässä. Kannattaa pukeutua lämpimästi ja tuulenpitäviin asusteisiin.

Suosittelemme tutustumisretkeä vain muutama vuosi sitten yleisölle avattuun Tulliniemen luontopolkuun. Tämä luontopolku sijaitsee Suomen eteläisimmässä kärjessä, Uddskatanin luonnonsuojelualueella, jossa on pehmeän pyöreitä kallioita, metsää ja niittyjä ja korkeita näköalapaikkoja. Luontopolun infotaulut kertovat vierailijoille alueen arvokkaasta luonnosta sekä merenkulkuun ja sotahistoriaan liittyvästä kulttuuriperinnöstä. Hankoniemen kärki on monen uhanalaisen lajin turvapaikka sekä tärkeä lintujen levähdysalue ja merilinnuston pesimäalue. Retki sopii hyvin loppuverryttelynä vaikka koko perheelle!

Muitakin nähtävyyksiä on tarjolla! Löydät niistä lisää tourism.hanko.fi sivulta.

OK Raseborg tarjoaa seuroille ja ryhmille suunnistusharjoituspaketteja Raaseporin ja Hankoniemen maastoissa koko kevään 2017 ajan. Vaihteleva, pienipiirteinen ja nopeakulkuinen maasto mahdollistaa monipuolisia harjoituksia, myös sprinttiharjoituksia taajamissa. Suunnistusseuroille ja ryhmille on tarjolla eritasoisia majoitusvaihtoehtoja. Niistä lisää visitsouthcoastfinland.fi sivuilla.

Yksityiskohtaisempi kilpailukutsu ja lisätietoja kilpailusta sekä harjoituspaketeista julkaistaan seuramme kotisivuilla www.okraseborg.fi ennen kilpailua alkukeväästä.

Tervetuloa Hankoon ja Suomen Eteläkärkeen keväällä 2017!

Kilpailukutsu / Tävlingsinbjudan

Kilpailuohje / Tävlingsdirektiv

Vanha kartta / Gammal karta

Kilpailukeskuksen kartta / Karta över TC

Tulospalvelun verkkosivu / Resultattjänstens webbsida (lähtöajat/starttider; tulokset/resultat; väliajat/mellantider; reittihärveli aikuiset / rutthärvel vuxna; reittihärveli lapset / rutthärvel barn)

Kuntosuunnistuksen tulokset ja väliajat / Motionsorienteringens resultat och mellantider