FSO-harjoituspäivä Hangossa ja Lappohjassa 9.3.2024

(På svenska)

OK Raseborg järjestää peräti kolme suunnistusharjoitusta kattavan FSO-harjoituspäivän Hangossa ja Lappohjassa la 9.3.: tarjolla on kaksi eri metsäsuunnistusharjoitusta Lappohjan seudulla sekä sprintti Hangon keskustassa. Sprinttitreeni on tarjolla vain lauantaina, lähdöt klo 11-12, mutta metsäharjoitukset ovat käytettävissä alkaen klo 9.00 koko päivän (auringonlasku klo 18.15) ja omatoimisesti myös sunnuntaina ja myöhemminkin (osana kevätpakettiamme 2024).

FSO-lauantaina ja -viikonloppuna la-su 9.-10.3. on kuitenkin voimassa erikoishinnasto: jos tulet suunnistamaan juuri silloin, maksat joko 8€ yhdestä, 12€ kahdesta tai 15€ kolmesta harjoituksesta (18-vuotiaat ja nuoremmat juniorit 5€ yhdestä, 8€ kahdesta tai 10€ kolmesta harjoituksesta). Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita, sekä FSO:laiset että muut. FSO-seurat saavat alennusta, kuten myös muut karttatarpeensa viimeistään torstaina 7.3. ilmoittavat vähintään 10 hengen ryhmät.

Lisätiedot harjoituksista:

Isommat ryhmät, ilmoittautukaa ja kertokaa mahdollisimman tarkkaan kartta­tarpeenne (montako kpl mitäkin rataa ja haluatteko pariharjoituksia vai tavallisia karttoja) mieluiten sähköpostitse osoitteeseen kristian.forsell59@gmail.com. Yhteystieto puhelimitse, SMS ja WhatsApp Kristian Forsell 044 2649067.

Yksittäiset suunnistajat voivat ilmoittautua ja myös maksaa karttamaksunsa ennakkoon Rastilipussa (koko päivän pakettihinnat löytyvät ”ilmoittaudu muilla tiedoilla” -painikkeen takaa). Muuten maksutavat käteinen paikan päällä, MobilePay, tavallisimmat liikuntaedut sekä pankkisiirto jälkikäteen. Myös ennakkoon ilmoittautumattomat ovat tervetulleita niin kauan kuin karttoja riittää!

(FSO-päivän jälkeen voimassa ovat kevätpakettihinnat: 8€/harjoitus/aikuinen tai 5€/harjoitus/nuori korkeintaan18 v; alennusta saavat vähintään 10 hengen ryhmät, joille hinnat 5€/harjoitus/aikuinen ja 4€/harjoitus/nuori; näistä ole yhteydessä joko benny.forsstrom@gmail.com tai jouko.nurmiainen@gmail.com.)

Maksu mieluiten Rastilippu-palvelussa (yksittäiset suunnistajat) tai MobilePayllä tai pankkisiirrolla (sekä MobilePay-numero että IBAN-tilinumero ovat harjoituksen kartoissa). Myös tavallisimmat liikuntaedut toimivat. Lauantaina 9.3. voi maksaa paikan päällä myös käteisellä.

Tervetuloa!

Kategoriat:
Okategoriserade