Viikon rastikiva, Tammisaari syyskuu 2023, Uusi vesitorni

Rastikivan syksyn 2023 seitsemäs ja viimeinen rata on avoinna Tammisaaren uudella vesitornilla Dragsvikissä 22.9.–1.10.2023.

(På svenska)

Lähtö ja karttaämpäri ovat kuntovihkon postilaatikolla Dragsvikin kuntoradalla n. 50-100 m Tammisaaren uudelta vesitornilta. Autolla saavuttaessa kannattaa pysäköidä vesitornin luokse. Rata on 1,7 km linnuntietä ja optimaalista reittiä hieman vajaat 2 km, 9 rastia. Rata kulkee kuntoradalla ja sen läheisyydessä ja sopii hyvin kaikille vasta-alkajille ja junioreille, myös pienemmille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Radan ovat toteuttaneet Mikaela Lindgren ja Jouko Nurmiainen.

Jos sinulla on tulostin, suosittelemme, että tulostat karttasi itse. Linkki pdf-karttaan on alla. Voit myös pitää pdf-karttaa avoinna tabletissasi tai puhelimessasi. Paperikarttoja on saatavilla lähtöpaikalla olevassa ämpärissä. Ota mukaasi kynä, jotta voit täyttää rasteilta löytyvät kirjaimet kartan reunassa olevaan ruudukkoon. Mikä sana niistä tulee? (Avainsana on tällä kertaa ruotsinkielinen.)

Jos otat paperikartan lähtöpaikan ämpäristä, tarkista huolellisesti, että kansi tulee jälkeesi kunnolla kiinni. Ilmoita Kristian Forsellille, puhelin 044 2649067, esim. tekstiviestillä, jos ämpäriin jää alle 5 karttaa.

Harjoitus on ilmainen, tervetuloa! 

Koulun kautta osallistuvat saavat karttansa koulusta. 

Pdf-kartan löydät täältä.

Lue lisää Rastikivan koko tämän kauden kalenterista täältä.