Veckans orienteringsskoj, Ekenäs, september 2023, NYa vattentornet

Orienteringsskojs sjunde och sista bana för hösten 2023 är öppen I EKENÄS VID DET NYA VATTENTORNET I DRAGSVIK 22.9–1.10.2023.

(Suomeksi)

Start och kartämbar ligger vid motionsbrevlådan på Dragsvik motionsbana ca 50-100 m från Ekenäs nya vattentorn. Om man anländer med bil kan ni parkera vid vattentornet. Banan är 1,7 km fågelvägen, den optimala rutten är litet under 2 km, 9 kontroller. Banan går längs eller i närheten av motionsbanan och passar bra också för yngre juniorer, särskilt om man tar en vuxen med. Banan har gjorts av Mikaela Lindgren och Jouko Nurmiainen.

Om du har en printer rekommenderar vi att du printar ut kartan själv. Länk till kartan som pdf nedan. Du kan också ha pdf-kartan öppen i din padda eller telefon. Det finns även papperskartor i ett ämbar vid starten. Ta med en penna så att du kan fylla i kontrollernas bokstäver i rutorna nedanför kartan. Vilket ord blir det? (Nyckelordet är den här gången på svenska.)

Om du tar en papperskarta ur ämbaret vid starten kolla noggrant att locket blir ordentligt fast efter dig. Meddela Kristian Forsell, telefon 044 2649067, t.ex. med SMS, om det finns färre än 5 kartor kvar.

Träningen är gratis. Välkomna! 

Om man deltar via skolan så printar skolan ut kartorna. 

Pdf-kartan finns här.

Läs mera om Orienteringsskojs hela kalender för detta år här.