Viikon rastikiva, Inkoo 2022, Kuntorata

Rastikivan syyssesongin 2022 toinen rata on avoinna INKOON KUNTORADALLA 19.–28.8.2022.

(På svenska)

Rastikivan lähtö ja maali, paperikartat punaisessa karttapostilaatikossa.

Lähtö on aivan OK Raseborgin Inkoon karttapostilaatikon vieressä Ingå IF:n hiihtomajalla, ja tällä kertaa paperikartat ovat mainitussa laatikossa. Autolla saavuttaessa pysäköidä voi kuntoradan parkkipaikalle n. 50 m kartoilta ja lähtöpaikalta. Rata on 2,2 km linnuntietä ja optimaalista reittiä n. 2,5 km, 8 rastia.

Rata kulkee kuntoradan ja frisbeegolfradan välittömässä läheisyydessä, mutta frisbeegolfradan rakenteita ei ole merkitty kartalle. Ole huomaavainen ja varovainen, mikäli kohtaat frisbeegolfaajia omalla radallaan samanaikaisesti, kun suunnistat. Rata sopii hyvin kaikille vasta-alkajille ja junioreille, myös pienemmille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Radan on suunnitellut Jouko Nurmiainen.

Jos sinulla on tulostin, suosittelemme, että tulostat karttasi itse. Linkki pdf-karttaan on alla. Voit myös pitää pdf-karttaa avoinna tabletissasi tai puhelimessasi. Paperikarttoja on saatavilla lähtöpaikalla karttapostilaatikossa. Ota mukaasi kynä, jotta voit täyttää rasteilta löytyvät kirjaimet kartan reunassa olevaan ruudukkoon. Mikä sana niistä tulee? (Avainsana on tällä kertaa suomenkielinen.)

TÄRKEÄÄ! Tule suunnistamaan vain täysin terveenä! 

Ilmoita Kristian Forsellille, puhelin 044 2649067, esim. tekstiviestillä, jos paperikarttoja jää tarjolle alle 5 kappaletta.

Harjoitus on ilmainen, tervetuloa! 

Koulun kautta osallistuvat saavat karttansa koulusta. 

Pdf-kartan löydät täältä.

Lue lisää Rastikivan koko tämän kauden kalenterista täältä.