Veckans orienteringsskoj, Ingå 2022, Motionsbana

Orienteringsskojs andra bana för höstsäsongen 2022 är öppen vid INGÅ MOTIONSBANA 19–28.8.2022.

(Suomeksi)

Orienteringsskojs start och mål, papperskartorna i den röda kartbrevlådan.

Start finns alldeles bredvid OK Raseborgs kartpostlåda i Ingå, vid Ingå IF:s skidstuga, och denna gång finns kartorna i den nämnda lådan. Om man anländer med bil kan man parkera på motionsbanans parkeringsplats, ca 50 m från kartorna och startplatsen. Banan är 2,2 km fågelvägen, den optimala rutten är ca 2,5 km, 8 kontroller.

Banan rör sig i närheten av motionsbanan och frisbeegolfbanan, men frisbeegolfbanans strukturer är inte märkta på kartan. Visa hänsyn och var försiktig om det finns frisbeegolfare på sin bana samtidigt när du orienterar. Banan passar bra för alla nybörjare och juniorer, också för mindre barn tillsammans med vuxen. Banläggare är Jouko Nurmiainen.

Om du har en printer rekommenderar vi att du printar ut kartan själv. Länk till kartan som pdf nedan. Du kan också ha pdf-kartan öppen i din padda eller telefon. Det finns även papperskartor i en röd kartpostlåda bredvid starten. Ta med en penna så att du kan fylla i kontrollernas bokstäver i rutorna nedanför kartan. Vilket ord blir det? (Nyckelordet är den här gången på finska.)

VIKTIGT! Kom och orientera bara om du är helt frisk! 

Meddela Kristian Forsell, telefon 044 2649067, t.ex. med SMS, om det finns färre än 5 kartor kvar.

Träningen är gratis. Välkomna! 

Om man deltar via skolan så printar skolan ut kartorna. 

Pdf-kartan finns här.

Läs mera om Orienteringsskojs hela kalender för denna höst här.