Viikon rastikiva, Hanko syyskuu 2023, Lillmärsan

Rastikivan syksyn 2023 kuudes rata on avoinna HANGOSSA LILLMÄRSANISSA 15.–24.9.2023.

(På svenska)

Koirapuiston parkkipaikka Hemming Elfvingintien varressa Rastikivan karttaämpärin, lähdön ja maalin lähellä.

Lähtö ja maali ovat kukkulalla n. 30 m länteen Hemming Elfvingintien koirapuiston parkkipaikalta. Mikäli saavutte autolla, voitte pysäköidä mainitulle parkkipaikalle ja kävellä metsään karttaämpärin luokse. Pysäköintiin pääset perille kääntymällä mainitulta tieltä koirapuiston pohjoispäässä vasemmalle eli lounaaseen pienelle metsätielle ja ajamalla n. 20-30 m. Tarkista täsmällinen paikka tarvittaessa PDF-kartasta. Rata on linnuntietä 2,2 km ja optimaalista reittiä n. 2,4 km, 9 rastia.

Rata kulkee kuntoradan läheisyydessä ja soveltuu hyvin kaikille vasta-alkajille ja junioreille, myös pienemmille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Radan on suunnitellut Kalevi Pienimäki.

Jos sinulla on tulostin, suosittelemme, että tulostat karttasi itse. Linkki pdf-karttaan on alla. Voit myös pitää pdf-karttaa avoinna tabletissasi tai puhelimessasi. Paperikarttoja on saatavilla lähtöpaikalla olevassa ämpärissä. Ota mukaasi kynä, jotta voit täyttää rasteilta löytyvät kirjaimet kartan reunassa olevaan ruudukkoon. Mikä sana niistä tulee? (Avainsana on tällä kertaa suomenkielinen.)

Jos otat paperikartan lähtöpaikan ämpäristä, tarkista huolellisesti, että kansi tulee jälkeesi kunnolla kiinni. Ilmoita Kristian Forsellille, puhelin 044 2649067, esim. tekstiviestillä, jos ämpäriin jää alle 5 karttaa.

Harjoitus on ilmainen, tervetuloa! 

Koulun kautta osallistuvat saavat karttansa koulusta. 

Pdf-kartan löydät täältä.

Lue lisää Rastikivan koko tämän kauden kalenterista täältä.

Karttaämpäri, lähtö ja maali kukkulalla koirapuiston läheisyydessä.