Veckans orienteringsskoj, Hangö, september 2023, Lillmärsan

Orienteringsskojs sjätte bana för hösten 2023 är öppen I HANGÖ VID LILLMÄRSAN 15–24.9.2023.

(Suomeksi)

Hundparkens parkering vid Hemming Elfvingsvägen i närheten av o-skojbanans start och mål.

Start och mål finns på en kulle i skogen ca 30 m väster från hundparkens parkeringsplats vid Hemming Elfvingsvägen. Om du anländer med bil kan du parkera på den nämnda parkeringsplatsen och promenera till skogen där kartämbaret finns (man hittar parkeringsplatsen på norra sidan av hundparken: vänd från den nämnda vägen till vänster, d.v.s. sydväst, till en mindre skogsväg och kör 20-30 m). Kolla den exakta platsen vid behov på PDF-kartan. Banan är 2,2 km fågelvägen, den optimala rutten är ca 2,4 km, 9 kontroller.

Banan rör sig i närheten av motionsbanan och passar bra för alla nybörjare och juniorer, också för mindre barn tillsammans med vuxen. Banläggare är Kalevi Pienimäki.

Om du har en printer rekommenderar vi att du printar ut kartan själv. Länk till kartan som pdf nedan. Du kan också ha pdf-kartan öppen i din padda eller telefon. Det finns även papperskartor i ett ämbar vid starten. Ta med en penna så att du kan fylla i kontrollernas bokstäver i rutorna nedanför kartan. Vilket ord blir det? (Nyckelordet är den här gången på finska.)

Om du tar en papperskarta ur ämbaret vid starten kolla noggrant att locket blir ordentligt fast efter dig. Meddela Kristian Forsell, telefon 044 2649067, t.ex. med SMS, om det finns färre än 5 kartor kvar.

Träningen är gratis. Välkomna! 

Om man deltar via skolan så printar skolan ut kartorna. 

Pdf-kartan finns här.

Läs mera om Orienteringsskojs hela kalender för detta år här.

Kartämbar, start och mål på kulle i närheten av hundparken.