Viikon rastikiva, Tammisaari syyskuu 2023, Österby

Rastikivan syyskauden 2023 viides rata on avoinna ÖSTERBYSSÄ Tammisaaressa 8.–17.9.2023.

(På svenska)

Pyörätie Niemenniityntieltä karttaämpärille, lähtöön ja maaliin.

Lähtö ja karttaämpäri ovat pyörätienristeyksessä lähellä Niemenniitynkadun pohjoispäätä n. 30 m kadulta. Mikäli saavutte autolla, voitte pysäköidä kadun varteen, mutta älkaa tukkiko katua yksityispihojen sisäänajoreittejä muilta autoilta. Rata on 1,3 km linnuntietä ja optimaalista reittiä pari sataa metriä pidempi, 10 rastia, lähes pelkästään polkuja, sopii kaikille vasta-alkajille ja junioreille, myös pienemmille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Radan on suunnitellut Mikaela Lindgren.

Jos sinulla on tulostin, suosittelemme, että tulostat karttasi itse. Linkki pdf-karttaan on alla. Voit myös pitää pdf-karttaa avoinna tabletissasi tai puhelimessasi. Paperikarttoja on saatavilla lähtöpaikalla olevassa ämpärissä. Ota mukaasi kynä, jotta voit täyttää rasteilta löytyvät kirjaimet kartan reunassa olevaan ruudukkoon. Mikä sana niistä tulee? (Sana on tällä kertaa ruotsinkielinen.)

Jos otat paperikartan lähtöpaikan ämpäristä, tarkista huolellisesti, että kansi tulee jälkeesi kunnolla kiinni. Ilmoita Kristian Forsellille, puhelin 044 2649067, esim. tekstiviestillä, jos ämpäriin jää alle 5 karttaa.

Harjoitus on ilmainen, tervetuloa! 

Koulun kautta osallistuvat saavat karttansa koulusta. 

Pdf-kartan löydät täältä.

Läs Lue lisää Rastikivan koko tämän syksyn kalenterista täältä.

Lähtö, maali ja karttaämpäri.