Viikon rastikiva, Tammisaari 2023, Sköldargård

Rastikivan kevään 2023 kaiken kaikkiaan kahdeksas ja viimeinen rata – ja samalla neljäs rata Tammisaaressa – on avoinna SKÖLDARGÅRDISSA 26.5.–4.6.2023.

(På svenska)

Lähtö ja karttaämpäri Sköldargårdissa.

Lähtö ja karttaämpäri ovat Isokaaren ja Notkelman luona olevan pienen urheilukentän ja leikkipaikan luoteiskulmalla. Autolla saavuttaessa kannattaa pysäköidä lähdön läheisyyteen. Rata on 1,4 km linnuntietä ja optimaalista reittiä n. 1,6 km, 11 rastia.

Rata kulkee Sköldargårdin katujen ja polkujen välittömässä läheisyydessä ja sopii hyvin kaikille vasta-alkajille ja junioreille, myös pienemmille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Radan on suunnitellut Mikaela Lindgren.

Jos sinulla on tulostin, suosittelemme, että tulostat karttasi itse. Linkki pdf-karttaan on alla. Voit myös pitää pdf-karttaa avoinna tabletissasi tai puhelimessasi. Paperikarttoja on saatavilla lähtöpaikalla olevassa ämpärissä. Ota mukaasi kynä, jotta voit täyttää rasteilta löytyvät kirjaimet kartan reunassa olevaan ruudukkoon. Mikä sana niistä tulee? (Avainsana on tällä kertaa ruotsinkielinen.)

Jos otat paperikartan lähtöpaikan ämpäristä, tarkista huolellisesti, että kansi tulee jälkeesi kunnolla kiinni. Ilmoita Kristian Forsellille, puhelin 044 2649067, esim. tekstiviestillä, jos ämpäriin jää alle 5 karttaa.

Harjoitus on ilmainen, tervetuloa! 

Koulun kautta osallistuvat saavat karttansa koulusta. 

Pdf-kartan löydät täältä.

Lue lisää Rastikivan koko tämän vuoden kalenterista täältä. Kevätkausi päättyy nyt, mutta me jatkamme kesäloman jälkeen elo- ja syyskuussa. Lisäksi meillä on lasten ja vasta-alkajien ratoja tarjolla viikoittain läpi koko kesän Raaseporin keskiviikko- tai omatoimirasteilla.