Veckans orienteringsskoj, Ekenäs 2023, Sköldargård

Orienteringsskojs åttonde och sista bana för våren 2023 och fjärde bana i Ekenäs är öppen i SKÖLDARGÅRD 26.5–4.6.2023.

(Suomeksi)

Start och kartämbar i Sköldargård.

Start och kartämbar ligger på nordvästra kanten av det lilla idrottsfältet och lekplatsen vid Storsvängen och Svackan. Om man anländer med bil kan man parkera i närheten av starten. Banan är 1,4 km fågelvägen, den optimala rutten är ca 1,6 km, 11 kontroller.

Banan rör sig i närheten av stigar och gator i Sköldargård. Banan passar bra för alla nybörjare och juniorer, också för mindre barn tillsammans med vuxen. Banläggare är Mikaela Lindgren.

Om du har en printer rekommenderar vi att du printar ut kartan själv. Länk till kartan som pdf nedan. Du kan också ha pdf-kartan öppen i din padda eller telefon. Det finns även kartor i ett ämbar vid starten. Ta med en penna så att du kan fylla i kontrollernas bokstäver i rutorna nedanför kartan. Vilket ord blir det? Nyckelordet är denna gång på svenska.

Om du tar en papperskarta ur ämbaret vid starten kolla noggrant att locket blir ordentligt fast efter dig. Meddela Kristian Forsell, telefon 044 2649067, t.ex. med SMS om det finns färre än 5 kartor kvar.

Träningen är gratis. Välkomna! 

Om man deltar via skolan så printar skolan ut kartorna. 

Pdf-kartan finns här.

Läs mera om Orienteringsskojs hela kalender för detta år här. Vårsäsongen tar nu slut, men vi fortsätter efter sommarlovet i augusti och september. Och det finns också barn- och nybörjarbanor varje vecka under sommaren i Raseborgs onsdags- eller egenhandsorienteringar.