Viikon rastikiva, Tammisaari 2022, Västerbyn koulu

Rastikivan vuoden 2022 neljäs rata ja toinen rata Tammisaaressa on avoinna VÄSTERBYN KOULULLA 29.4.–8.5.2022.

(På svenska)

Lähtö ja karttaämpäri ovat pienen parkkipaikan pohjoiskulmalla Västerbyn koululta lounaaseen. Autolla saavuttaessa kannattaa pysäköidä mainitulle parkkipaikalle. Rata on 2,3 km linnuntietä ja optimaalista reittiä n. 2,5 km, 7 rastia.

Suurin osa radasta kulkee polkujen ja Västerby storträskille johtavan metsätien välittömässä läheisyydessä. Rata sopii hyvin kaikille vasta-alkajille ja junioreille, myös pienemmille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Radan on suunnitellut Mikaela Lindgren.

Jos sinulla on tulostin, suosittelemme, että tulostat karttasi itse. Linkki pdf-karttaan on alla. Voit myös pitää pdf-karttaa avoinna tabletissasi tai puhelimessasi. Paperikarttoja on saatavilla lähtöpaikalla olevassa ämpärissä. Ota mukaasi kynä, jotta voit täyttää rasteilta löytyvät kirjaimet kartan reunassa olevaan ruudukkoon. Mikä sana niistä tulee? (Avainsana on tällä kertaa ruotsinkielinen.)

TÄRKEÄÄ! Tule suunnistamaan vain täysin terveenä! 

Jos otat paperikartan lähtöpaikan ämpäristä, tarkista huolellisesti, että kansi tulee jälkeesi kunnolla kiinni. Ilmoita Kristian Forsellille, puhelin 044 2649067, esim. tekstiviestillä, jos ämpäriin jää alle 5 karttaa.

Harjoitus on ilmainen, tervetuloa! 

Koulun kautta osallistuvat saavat karttansa koulusta. 

Pdf-kartan löydät täältä.

Lue lisää Rastikivan koko tämän kauden kalenterista täältä.