Veckans orienteringsskoj, Ekenäs 2022, Västerby skola

Orienteringsskojs fjärde bana för året 2022 och andra banan för Ekenäs är öppen vid VÄSTERBY SKOLA 29.4–8.5.2022.

(Suomeksi)

Start och kartämbar ligger på norra kanten av den lilla parkeringsplatsen på sydvästra sidan av Västerby skola. Om man anländer med bil kan man parkera på den nämnda parkeringsplatsen. Banan är 2,3 km fågelvägen, den optimala rutten är ca 2,5 km, 7 kontroller.

Största delen av banan rör sig i närheten av stigar och skogsvägen till Västerby storträsk. Banan passar bra för alla nybörjare och juniorer, också för mindre barn tillsammans med vuxen. Banläggare är Mikaela Lindgren.

Om du har en printer rekommenderar vi att du printar ut kartan själv. Länk till kartan som pdf nedan. Du kan också ha pdf-kartan öppen i din padda eller telefon. Det finns även papperskartor i ett ämbar vid starten. Ta med en penna så att du kan fylla i kontrollernas bokstäver i rutorna nedanför kartan. Vilket ord blir det? (Nyckelordet är den här gången på svenska.)

VIKTIGT! Kom och orientera bara om du är helt frisk! 

Om du tar en papperskarta ur ämbaret vid starten kolla noggrant att locket blir ordentligt fast efter dig. Meddela Kristian Forsell, telefon 044 2649067, t.ex. med SMS, om det finns färre än 5 kartor kvar.

Träningen är gratis. Välkomna! 

Om man deltar via skolan så printar skolan ut kartorna. 

Pdf-kartan finns här.

Läs mera om Orienteringsskojs hela kalender för denna vår här.