Viikon rastikiva, Tammisaari 2022, Uusi vesitorni, Harju/Dragsvik

Rastikivan syksyn 2022 seitsemäs ja viimeinen rata on avoinna Tammisaaren uudella vesitornilla Harjulla Dragsvikissä 23.9.–2.10.2022.

(På svenska)

Lähtö ja karttaämpäri ovat kuntovihkon postilaatikolla Dragsvikin kuntoradalla n. 50-100 m Tammisaaren uudelta vesitornilta. Autolla saavuttaessa kannattaa pysäköidä vesitornin luokse. Rata on 2,0 km linnuntietä ja optimaalista reittiä n. 2,2 km, 10 rastia. Rata kulkee pururadalla ja sen läheisyydessä ja sopii hyvin kaikille vasta-alkajille ja junioreille, myös pienemmille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Radan on suunnitellut Jouko Nurmiainen.

Jos sinulla on tulostin, suosittelemme, että tulostat karttasi itse. Linkki pdf-karttaan on alla. Voit myös pitää pdf-karttaa avoinna tabletissasi tai puhelimessasi. Paperikarttoja on saatavilla lähtöpaikalla olevassa ämpärissä. Ota mukaasi kynä, jotta voit täyttää rasteilta löytyvät kirjaimet kartan reunassa olevaan ruudukkoon. Mikä sana niistä tulee? (Avainsana on tällä kertaa ruotsinkielinen.)

TÄRKEÄÄ! Tule suunnistamaan vain täysin terveenä! 

Jos otat paperikartan lähtöpaikan ämpäristä, tarkista huolellisesti, että kansi tulee jälkeesi kunnolla kiinni. Ilmoita Kristian Forsellille, puhelin 044 2649067, esim. tekstiviestillä, jos ämpäriin jää alle 5 karttaa.

Harjoitus on ilmainen, tervetuloa! 

Koulun kautta osallistuvat saavat karttansa koulusta. 

Pdf-kartan löydät täältä.

Lue lisää Rastikivan koko tämän kauden kalenterista täältä.