Viikon rastikiva, Tammisaari 2022, Rävnäs

Rastikivan syyssesongin 2022 ensimmäinen rata on avoinna ÖSTERBYN RÄVNÄSISSÄ 12.–21.8.2022.

(På svenska)

Lähtö ja karttaämpäri ovat metsässä joitakin metrejä pohjoiseen Räfnäsintien ja Kursandintien risteyksestä. Autolla saavuttaessa kannattaa pysäköidä Kursandintien itäpäähän noin puolen kilometrin päähän lähdöstä, mutta aivan maalin viereen. Rata on 2,3 km linnuntietä ja optimaalista reittiä n. 2,5 km, 11 rastia.

Rata kulkee Österbyn metsäpolkujen ja -teiden sekä katujen välittömässä läheisyydessä ja sopii hyvin kaikille vasta-alkajille ja junioreille, myös pienemmille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Rastien neljä ja viisi välillä tulee kulkea noin 100 m yli metsän kallioiden ilman polkua, mutta aivan rastin viisi vieressä sijaitsee erittäin näkyvä korkea masto. Varokaa autoja, kun liikutte paikoissa, joissa voi olla liikennettä! Radan on suunnitellut Mikaela Lindgren.

Jos sinulla on tulostin, suosittelemme, että tulostat karttasi itse. Linkki pdf-karttaan on alla. Voit myös pitää pdf-karttaa avoinna tabletissasi tai puhelimessasi. Paperikarttoja on saatavilla lähtöpaikalla olevassa ämpärissä. Ota mukaasi kynä, jotta voit täyttää rasteilta löytyvät kirjaimet kartan reunassa olevaan ruudukkoon. Mikä sana niistä tulee? (Avainsana on tällä kertaa ruotsinkielinen.)

TÄRKEÄÄ! Tule suunnistamaan vain täysin terveenä! 

Jos otat paperikartan lähtöpaikan ämpäristä, tarkista huolellisesti, että kansi tulee jälkeesi kunnolla kiinni. Ilmoita Kristian Forsellille, puhelin 044 2649067, esim. tekstiviestillä, jos ämpäriin jää alle 5 karttaa.

Harjoitus on ilmainen, tervetuloa! 

Koulun kautta osallistuvat saavat karttansa koulusta. 

Pdf-kartan löydät täältä.

Lue lisää Rastikivan koko tämän kauden kalenterista täältä.