Viikon rastikiva, Tammisaari 2022, Ramsholmen

Rastikivan vuoden 2022 ensimmäinen rata on avoinna RAMSHOLMENILLA Tammisaaressa 8.–17.4.2022.

(På svenska)

Lähtö ja karttaämpäri ovat Hagenista Ramsholmenille johtavan pienen valkoisen sillan lähistöllä. Jos saavutte autolla, olkaa ystävällisiä ja pysäköikää se Villa Schildtin luona olevalle suurelle parkkipaikalle. Rata on 1,8 km linnuntietä ja optimaalista reittiä joitakin satoja metrejä pidempi, 10 rastia, lähes pelkästään polkuja, sopii kaikille vasta-alkajille ja junioreille, myös pienemmille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Radan on suunnitellut Mikaela Lindgren.

Jos sinulla on tulostin, suosittelemme, että tulostat karttasi itse. Linkki pdf-karttaan on alla. Voit myös pitää pdf-karttaa avoinna tabletissasi tai puhelimessasi. Paperikarttoja on saatavilla lähtöpaikalla olevassa ämpärissä. Ota mukaasi kynä, jotta voit täyttää rasteilta löytyvät kirjaimet kartan reunassa olevaan ruudukkoon. Mikä sana niistä tulee?

TÄRKEÄÄ! Tule suunnistamaan vain täysin terveenä! 

Jos otat paperikartan lähtöpaikan ämpäristä, tarkista huolellisesti, että kansi tulee jälkeesi kunnolla kiinni. Ilmoita Kristian Forsellille, puhelin 044 2649067, esim. tekstiviestillä, jos ämpäriin jää alle 5 karttaa.

Harjoitus on ilmainen, tervetuloa! 

Koulun kautta osallistuvat saavat karttansa koulusta. 

Pdf-kartan löydät täältä.

Lue lisää Rastikivan koko tämän kauden kalenterista täältä.