Viikon rastikiva, Tammisaari 2022, Österby

Rastikivan vuoden 2022 kahdeksas rata ja neljäs rata Tammisaaressa on avoinna ÖSTERBYSSÄ 27.5–5.6.2022.

(På svenska)

Lähtö ja karttaämpäri ovat pyöräteiden risteyksessä metsässä n. 100 m lounaaseen Österbyn kioskilta. Autolla saavuttaessa kannattaa pysäköidä kioskille. Rata on 1,7 km linnuntietä ja optimaalista reittiä n. 2 km, 12 rastia.

Rata kulkee Österbyn katujen ja polkujen välittömässä läheisyydessä ja sopii hyvin kaikille vasta-alkajille ja junioreille, myös pienemmille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Varokaa autoja, kun liikutte paikoissa, joissa voi olla liikennettä! Radan on suunnitellut Mikaela Lindgren.

Jos sinulla on tulostin, suosittelemme, että tulostat karttasi itse. Linkki pdf-karttaan on alla. Voit myös pitää pdf-karttaa avoinna tabletissasi tai puhelimessasi. Paperikarttoja on saatavilla lähtöpaikalla olevassa ämpärissä. Ota mukaasi kynä, jotta voit täyttää rasteilta löytyvät kirjaimet kartan reunassa olevaan ruudukkoon. Mikä sana niistä tulee? (Avainsana on tällä kertaa ruotsinkielinen.)

TÄRKEÄÄ! Tule suunnistamaan vain täysin terveenä! 

Jos otat paperikartan lähtöpaikan ämpäristä, tarkista huolellisesti, että kansi tulee jälkeesi kunnolla kiinni. Ilmoita Kristian Forsellille, puhelin 044 2649067, esim. tekstiviestillä, jos ämpäriin jää alle 5 karttaa.

Harjoitus on ilmainen, tervetuloa! 

Koulun kautta osallistuvat saavat karttansa koulusta. 

Pdf-kartan löydät täältä.

Lue lisää Rastikivan koko tämän kauden kalenterista täältä.