Viikon rastikiva, Pohja 5/2021, Tallbackan vesitorni

Rastikivan Pohjan rata 5 on avoinna Tallbackan vesitornilla Pohjankurussa 28.5.–6.6.2021

(På svenska)

Kuva Brunkomintieltä kohti lähtöä, joka on puomin takana vesitornille johtavan pikkutien oikealla puolella n. 100 m puomilta ylämäkeen.

Lähtö ja karttaämpäri ovat maastossa n. 100 m ylämäkeen Brunkomintieltä vesitornille johtavan pikkutien varressa (ks. kartasta). Pysäköi pienelle parkkipaikalle Brunkomintien varteen vesitornille vievän risteyksen viereen. Rata 1,8 km linnuntietä, n. 2,0 km optimaalista reittiä, 11 rastia. Rata on melkein pelkästään polkuja ja pikkuteitä turvallisessa maastossa, jossa on varsin suuria mäkiä. Hieno näköala lähellä radan loppua vesitornin luona! Jos tapaat maastopyöräilijöitä, ole varovainen. Rata sopii kaikille vasta-alkajille ja junioreille, ja tavallisilla lenkkitossuilla pärjää mukavasti. Rasteilla on pienet rastiliput, koodit ja avainsanan kirjaimet. Yhteyshenkilö on FU-47:n Veikko Paulin, ja ratamestari on Elsa Nurmiainen.

Jos sinulla on tulostin, suosittelemme, että tulostat karttasi itse. Linkki pdf-karttaan on alla. Voit myös pitää pdf-karttaa avoinna tabletissasi tai puhelimessasi. Paperikarttoja on saatavilla lähtöpaikalla olevassa ämpärissä. Ota mukaasi kynä, jotta voit täyttää rasteilta löytyvät kirjaimet kartan reunassa olevaan ruudukkoon. Mikä sana niistä tulee? (Sana on tällä kertaa suomenkielinen.)

TÄRKEÄÄ! Tule suunnistamaan vain täysin terveenä! 

  • Ota karttasi lähtöpaikan ämpäristä käsineet kädessä. 
  • Pidä riittävästi etäisyyttä toisiin.
  • Liiku oman perheesi kanssa. 
  • Älä koske rastilippuihin. 
  • Ilmoita tekstiviestillä Veikko Paulinille 040 5604538, jos ämpäriin jää alle 5 karttaa.

Harjoitus on ilmainen, tervetuloa! 

Koulun kautta osallistuvat saavat karttansa koulusta. 

Pdf-kartan löydät täältä.

Lue lisää Rastikivan koko tämän kevään kalenterista täältä.