Viikon rastikiva, Pohja 2022, Fiskarin ruukki

Rastikivan vuoden 2022 seitsemäs rata ja toinen rata Pohjassa on avoinna FISKARIN RUUKISSA 20.–29.5.2022.

(På svenska)

Lähtö ja karttaämpäri ovat Fiskarin urheilukentän parkkipaikan laidalla Fiskarin Mannerheimintien tuntumassa ruukkikylän kaakkoisreunalla (vieressä alle sadan metrin päässä on myös maastopyöräilijöiden Pump Track, voit seurata sinne vieviä opasviittoja lähes perille, ellet tunne paikkaa entuudestaan). Rata on 1,9 km linnuntietä ja optimaalista reittiä n. 2,2 km, 12 rastia.

Rata kulkee osin Fiskarin urheilukentän ja tenniskenttien maastossa ja osin myös kylän keskustassa jokirannassa nousten takaisin urheilukentän luokse koulun kautta. Pääosin liikutaan metsäpoluilla, ruukkikylän kaakkoisreunan pikkuteillä sekä jokirannan puiston kevyenliikenteenväylillä. Autoja kannattaa varoa siellä, missä autoliikenne on sallittua, vaikka liikenneturvallisuus onkin otettu huomioon rataa suunniteltaessa. Ratamestarina on ollut Jouko Nurmiainen.

Jos sinulla on tulostin, suosittelemme, että tulostat karttasi itse. Linkki pdf-karttaan on alla. Voit myös pitää pdf-karttaa avoinna tabletissasi tai puhelimessasi. Paperikarttoja on saatavilla lähtöpaikalla olevassa ämpärissä. Ota mukaasi kynä, jotta voit täyttää rasteilta löytyvät kirjaimet kartan reunassa olevaan ruudukkoon. Mikä sana niistä tulee? (Avainsana on tällä kertaa suomenkielinen.)

TÄRKEÄÄ! Tule suunnistamaan vain täysin terveenä! 

Jos otat paperikartan lähtöpaikan ämpäristä, tarkista huolellisesti, että kansi tulee jälkeesi kunnolla kiinni. Ilmoita Kristian Forsellille, puhelin 044 2649067, esim. tekstiviestillä, jos ämpäriin jää alle 5 karttaa.

Harjoitus on ilmainen, tervetuloa! 

Koulun kautta osallistuvat saavat karttansa koulusta. 

Pdf-kartan löydät täältä.

Lue lisää Rastikivan koko tämän kauden kalenterista täältä.