Viikon rastikiva, Inkoo syyskuu 2023, Inkoon kuntorata

Rastikivan syksyn 2023 neljäs rata on avoinna INKOON KUNTORADALLA 1.–10.9.2023.

(På svenska)

Lähtö ja maali; paperikartat ovat punaisessa karttapostilaatikossa.

Lähtö ja maali ovat aivan OK Raseborgin Inkoon karttapostilaatikon vieressä Ingå IF:n hiihtomajalla, ja tällä kertaa paperikartat ovat mainitussa laatikossa. Autolla saavuttaessa pysäköidä voi kuntoradan parkkipaikalle n. 50 m kartoilta ja lähtöpaikalta. Rata on 2,0 km linnuntietä ja optimaalista reittiä n. 2,3 km, 8 rastia.

Rata kulkee kuntoradan ja frisbeegolfradan välittömässä läheisyydessä, mutta frisbeegolfradan rakenteita ei ole merkitty kartalle. Ole huomaavainen ja varovainen, mikäli kohtaat frisbeegolfaajia omalla radallaan samanaikaisesti, kun suunnistat. Rata sopii hyvin kaikille vasta-alkajille ja junioreille, myös pienemmille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Radan on suunnitellut Jouko Nurmiainen.

Jos sinulla on tulostin, suosittelemme, että tulostat karttasi itse. Linkki pdf-karttaan on alla. Voit myös pitää pdf-karttaa avoinna tabletissasi tai puhelimessasi. Paperikarttoja on saatavilla lähtöpaikalla olevassa ämpärissä. Ota mukaasi kynä, jotta voit täyttää rasteilta löytyvät kirjaimet kartan reunassa olevaan ruudukkoon. Mikä sana niistä tulee? (Avainsana on tällä kertaa suomenkielinen.)

Jos otat paperikartan lähtöpaikan ämpäristä, tarkista huolellisesti, että kansi tulee jälkeesi kunnolla kiinni. Ilmoita Kristian Forsellille, puhelin 044 2649067, esim. tekstiviestillä, jos ämpäriin jää alle 5 karttaa.

Harjoitus on ilmainen, tervetuloa! 

Koulun kautta osallistuvat saavat karttansa koulusta. 

Pdf-kartan löydät täältä.

Lue lisää Rastikivan koko tämän kauden kalenterista täältä.