Veckans orienteringsskoj, Ingå september 2023, Ingå motionsbana

Orienteringsskojs fjärde bana för hösten 2023 är öppen vid INGÅ MOTIONSBANA 1–10.9.2023.

(Suomeksi)

Start och mål; papperskartorna finns i den röda kartbrevlådan.

Start och mål ligger alldeles bredvid OK Raseborgs kartpostlåda i Ingå, vid Ingå IF:s skidstuga, och denna gång finns kartorna i den nämnda lådan. Om man anländer med bil kan man parkera på motionsbanans parkeringsplats, ca 50 m från kartorna och startplatsen. Banan är 2,0 km fågelvägen, den optimala rutten är ca 2,3 km, 8 kontroller.

Banan rör sig i närheten av motionsbanan och frisbeegolfbanan, men frisbeegolfbanans strukturer är inte märkta på kartan. Visa hänsyn och var försiktig om det finns frisbeegolfare på sin bana samtidigt när du orienterar. Banan passar bra för alla nybörjare och juniorer, också för mindre barn tillsammans med vuxen. Banläggare är Jouko Nurmiainen.

Om du har en printer rekommenderar vi att du printar ut kartan själv. Länk till kartan som pdf nedan. Du kan också ha pdf-kartan öppen i din padda eller telefon. Det finns även papperskartor i ett ämbar vid starten. Ta med en penna så att du kan fylla i kontrollernas bokstäver i rutorna nedanför kartan. Vilket ord blir det? (Nyckelordet är den här gången på finska.)

Om du tar en papperskarta ur ämbaret vid starten kolla noggrant att locket blir ordentligt fast efter dig. Meddela Kristian Forsell, telefon 044 2649067, t.ex. med SMS, om det finns färre än 5 kartor kvar.

Träningen är gratis. Välkomna! 

Om man deltar via skolan så printar skolan ut kartorna. 

Pdf-kartan finns här.

Läs mera om Orienteringsskojs hela kalender för detta år här.