Viikon rastikiva, Inkoo 2022, Urheilukenttä

OK Raseborg toivottaa hyvää pääsiäistä kaikille suunnistaville lapsille ja nuorille! Rastikivan vuoden 2022 toinen rata on avoinna INKOON URHEILUKENTÄLLÄ 15.–24.4.2022.

(På svenska)

Lähtö ja karttaämpäri ovat urheilukentän etelälaidalla paikassa, jossa korkeampi aita loppuu ja matalampi alkaa. Jos saavutte autolla, voitte pysäköidä urheilukentän parkkipaikalle, lähtö on sieltä vain 30-50 m päässä. Rata on 1,7 km linnuntietä ja optimaalista reittiä hieman yli kaksi kilometriä, 12 rastia.

Suurin osa radasta on polkuja, kevyenliikenteenväyliä ja teitä, mutta rastien 9 ja 10 välillä saa suunnistaa 150-200 metriä metsän läpi. Kymmenes rasti sijaitsee kuitenkin paikassa, josta sen löytää pomminvarmasti myös ilman aiempaa suunnistuskokemusta: etsiydy vain koko Inkoon ”suurimman sienen” luokse, mainittu rakennus näkyy käytännössä koko matkan yhdeksänneltä rastilta asti, ja kymppi on tornin ulko-oven vieressä. HUOM.; paras reitti neloselta viitoselle kulkee autotietä pitkin, ja siellä tulee ehdottomasti noudattaa liikennesääntöjä, varoa autoja ja käyttää suojateitä ja kevyenliikenteenväylää/jalkakäytävää, vaikka se rastivälin aluss kulkee tien toisella puolella. Muuten rata sopii kaikille vasta-alkajille ja junioreille, myös pienemmille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Radan ovat suunnitelleet Elsa ja Jouko Nurmiainen.

Jos sinulla on tulostin, suosittelemme, että tulostat karttasi itse. Linkki pdf-karttaan on alla. Voit myös pitää pdf-karttaa avoinna tabletissasi tai puhelimessasi. Paperikarttoja on saatavilla lähtöpaikalla olevassa ämpärissä. Ota mukaasi kynä, jotta voit täyttää rasteilta löytyvät kirjaimet kartan reunassa olevaan ruudukkoon. Mikä sana niistä tulee? (Avainsana on tällä kertaa suomenkielinen.)

TÄRKEÄÄ! Tule suunnistamaan vain täysin terveenä! 

Jos otat paperikartan lähtöpaikan ämpäristä, tarkista huolellisesti, että kansi tulee jälkeesi kunnolla kiinni. Ilmoita Kristian Forsellille, puhelin 044 2649067, esim. tekstiviestillä, jos ämpäriin jää alle 5 karttaa.

Harjoitus on ilmainen, tervetuloa! 

Koulun kautta osallistuvat saavat karttansa koulusta. 

Pdf-kartan löydät täältä.

Lue lisää Rastikivan koko tämän kauden kalenterista täältä.