Västerby västra, Ekenäs, onsdagsorientering och stafetträning, 5.6.2024

(Suomeksi)

OK Raseborg arrangerar en öppen stafetträning (gemensam start kl. 18.00) och en vanlig onsdagsorientering (start kl. 17-19) i Västerby den 5.6. Vi hoppas att de flesta av våra Jukola/Venla resenärer ställer upp och ger ett sista formbesked innan lagen tas ut. Samtidigt hoppas vi även att många andra, som inte deltar i våra lag i Kauhava, kommer med på denna träning så att vi får ett stort startfält till den gemensamma starten. Träningen är med andra ord öppen för alla oberoende av förening eller ålder!

Vi hoppas att de flesta ställer upp i den gemensamma starten men om det finns sådana som inte har möjlighet till detta så går det att starta mellan kl. 17.00 och 19.00. OBS! Sådana som inte deltar i gemensamma starten löper inte de gafflade stafettbanorna utan har två andra alternativ att välja mellan!

Vägvisning från väg 52, ca 2 km från Österby Neste mot Tenala.

Stafetträningen inleds med gemensam start kl. 18.00, kom i god tid så att alla hinner registrera sig vid resultatdatorn innan starten! Emit-stämpling och Livelox.

Kartans ekvidistans är 2,5m, precis som det är vid Jukola!

Banlängder:
Gemensam start (samtliga banor är gafflade):
A-bana ca 7km
B-bana ca 5km
C-bana ca 3km.

För de som inte deltar i den gemensamma starten finns två banor. 4 km eller 2,5 km. Ingen direkt nybörjarbana denna gång!

Pris för träningen: vuxna 8 €, 18-åringar eller yngre 5 €, OK Raseborgs medlemmar och våra funktionärer från FU-47 orienterar gratis. Man kan betala i Rastilippu på förhand eller kontant på platsen. Också MobilePay (OK Raseborg 67668), Smartum och ePassi fungerar.

Vi hoppas på rikligt deltagande och att många väljer att ställa upp i stafetträningen!

Varmt välkomna!