Västerby läntinen, Tammisaari, Keskiviikkorastit ja viestiharjoitus, 5.6.2024

(På svenska)

OK Raseborg järjestää avoimen viestiharjoituksen (yhteislähtö klo 18.00) ja tavalliset keskiviikkorastit (lähdöt kl0 17-19) Tammisaaren Västerbyssä 5.6. Toivomme, että useimmat Jukolaan ja Venloihin lähtevistä suunnistajistamme tulevat mukaan antamaan viimeisiä näyttöjä kunnostaan ennen lopullisia joukkuevalintoja. Samalla toivomme, että myös useat muut, jotka eivät osallistu Jukolaan juuri meidän joukkueissamme, innostuvat lähtemään mukaan tähän treeniimme, jotta saisimme koottua yhteislähtöön mahdollisimman ison ryhmän. Harjoitus on toisin sanoen avoin kaikille riippumatta seurajäsenyyksistä tai iästä!

Toivomme, että useimmat osallistuisivat yhteislähtöön, mutta niille, joilla ei siihen ole mahdollisuutta, tarjoamme kuntorastit vapailla lähtöajoilla klo 17-19. Huom: ne, jotka eivät osallistu yhteislähtöön, eivät juokse viestiharjoituksen hajontaradoilla, vaan he voivat valita kahdesta omasta ratavaihtoehdosta. Opastus tieltä 52 n. 2 km Österbyn liikennevaloristeyksestä Tenholan suuntaan.

Viestiharjoituksen yhteislähtö on siis klo 18.00, eli kannattaa saapua ajoissa, jotta ehdimme kirjata kaikki lähtijät tulospalveluumme ennen lähtöä! Emit-leimaus ja Livelox.

Kartan käyräväli on 2,5 m, kuten myös Jukolassa Kauhavalla!

Ratapituudet :
Yhteislähtö (kaikilla radoilla hajonta):
A-rata n. 7 km
B-rata n. 5 km
C-rata n. 3 km.

Niille, jotka eivät osallistu yhteislähtöön, on kaksi rataa, 4 km tai 2,5 km. Tällä kertaa valikoimassa ei ole varsinaista vasta-alkajien rataa!

Karttamaksu aikuisilta 8 €, 18-vuotiailta tai nuoremmilta 5 €, OK Raseborgin jäsenet ja FU-47:n kuntorastitoimitsijamme suunnistavat ilmaiseksi. Maksaa voi etukäteen Rastilipussa tai käteisellä paikan päällä. Myös MobilePay (OK Raseborg 67668), Smartum ja ePassi toimivat.

Toivomme runsasta osanottoa ja että monet tulevat mukaan viestiharjoituksen yhteislähtöön!

Lämpimästi tervetuloa!