Myllyjärvi, Fiskari: omatoimirastit 8.–21.8.2022

(På svenska)

Raaseporin omatoimirastit jatkuvat jälleen Fiskarissa, jossa FU-47 järjestää radat Myllyjärven länsipuoliseen maastoon pohjoiseen itse ruukkikylältä. Radat ovat avoinna ma 8.8. – su 21.8.2022. Tarjolla on neljä eri rataa: A 6,7 km, B 4,9 km, C 3,1 km ja D 2,1 km. Mittakaavat ovat tällä kertaa: A 1:10000, B 1:10000 & 1:7500; C ja D 1:7500. Käyräväli 5 m. Kartta on Arvo Paulinin, ja hieno maasto on tuttu pitkän matkan SM-kisoista syyskuulta 2019. Erityisesti pidemmillä radoilla on tälläkin kertaa selkeä pitkän matkan luonne muutamine hieman pidempine rastiväleineen ja pienipiirteisen mäkialueen tempovaihteluineen tällä kertaa käytetyn maaston pohjoisosassa. Ratamestarit ovat Jonas Wolff ja Mika Lassila.

Pysäköinti pienellä parkkipaikalla ennen Kivijärven itäpään puomia Isokiskontien varressa reilu kilometri luoteeseen Fiskarin torilta: säästä tilaa ja ole huomaavainen, äläkä tuki tietä, vaikka puomi olisi suljettu. Huomaa myös, että puomi voi nyt kesällä olla myös avoinna, mutta se ei tarkoita, että sen toiselle puolelle saisi ajaa. Jos tämä parkkipaikka (joka on merkitty P-kirjaimlla kaikkiin muihin karttoihin paitsi B-radan 1:7500:een) on täynnä, auton voi jättää joitakin satoja metrejä kaakkoon vanhan kaatopaikan luokse. Siellä on varapysäköinti, jonne mahtuu muutamia henkilöautoja. Lähtö ja maali muutamia satoja metrejä em. puomilta. Rastit, lähtö ja molemmat maalit on merkitty tavallisilla rastilipuilla, ja rasteilla on koodit, mutta ei emit-leimasimia.

Harjoituksen hinta: aikuiset 7 €, 18-vuotiaat tai nuoremmat sekä OK Raseborgin ja FU-47:n jäsenet ilmaiseksi. Maksaa voit Rastilipussa tai pankkisiirrolla (tilinumero on kartassa, huomatkaa, että käytämme nyt eri FU-47:n pankkitiliä kuin kauden alussa!), samaan pankkisiirtoon saa yhdistää useampia maksuja, viestikenttään suunnistajien nimet. Myös Mobilepay (OK Raseborg 67668), Smartum, Edenred ja ePassi toimivat. GPS-tulospalvelu ja reittihärveli Liveloxissa. Itse tulostettavat pdf-kartat Rastilipusta, paperikartat karttapostilaatikoistamme FU-47:n majalta Fiskarista (Kalliomäentie) tai Västerbyn hiihtomajalta Tammisaaresta.

Tervetuloa Fiskariin!