Långviken: omatoimirastit + kevätpaketti 4/2022

(På svenska)

Neljäs harjoitus OK Raseborgin kevätpaketissa on nyt avoinna Långvikenissä koilliseen Skogbystä, ja tämä treeni on samalla ensimmäinen tapahtuma uudessa kuntorastikalenterissamme. Kartta on syksyltä 2021, ja maasto on erittäin vaihtelevaa ja kiinnostavaa: mäntykangasta, avokalliota, harjun rinteitä lähellä rantaa, suota, nuorempaa ja vanhempaa metsää. Harjoituksen avautuessa suuret osat maastosta ovat lumettomia, mutta avoimilla alueilla ja kallioilla on hieman lunta jäljellä, mikä ei estä suunnistusta, mutta saattaa vaikuttaa vauhtiin.

Neljä rataa: A-rata 6,6 km (1:10000), B-rata 4,6 km (1:10000 & 1:7500), C-rata 2,9 km (1:7500) ja D-rata 1,6 km (1:7500). Käyräväli 2,5 m. Rastit on merkitty maastoon tavallisin lipuin ja koodinumeroin, lähdössä ja maalissa on pelkät kuitunauhat. Jos huomaat, että rasti tai kuitunauha puuttuu, olemme kiitollisia, jos ilmoitat siitä meille. Ratamestarina on toiminut Sune Forsström. Pysäköinti tien pientareella sen asfalttitien pätkän varressa, joka ei enää johda minnekään, matka lähtöön n. 200–300 m, ks. karttaa.

Harjoituksen hinta: aikuiset 7 €, 18-vuotiaat tai nuoremmat 5 €, OK Raseborgin ja FU-47:n jäsenet ilmaiseksi. Aikuisen hinnan voit maksaa Rastilipussa tai pankkisiirrolla (tilinumero on kartassa); alennettu hinta pankkisiirrolla; samaan pankkisiirtoon saa yhdistää useampia maksuja, viestikenttään suunnistajien nimet. Liikuntaetuja voit käyttää samoin kuin OK Raseborgin kuntorasteilla. GPS-tulospalvelu ja reittihärveli Liveloxissa. Itse tulostettavat pdf-kartat Rastilipusta, paperikartat karttapostilaatikostamme Västerbyn hiihtomajalta Tammisaaresta ma 4.4. alkaen.

HUOM.: Skogby IF järjestää frisbeegolfkisat viikonloppuna 9.-10.4. alueella, joka ulottuu lounaisreunalle tämän suunnistusharjoituksen maastoa, ja pyydämme siksi, että suunnistajat välttäisivät näitä kahta päivää klo 9-20 erityisesti D-radalla ja mieluiten myös muilla radoilla.

Tervetuloa Skogbyhyn!