Keskiviikkorastit Tammisaaren keskustassa, sprintti, 6.9.2023

(På svenska)

Tervetuloa keskiviikkorasteille Tammisaaren keskustaan! Tällä kertaa, vain muutamia päiviä ennen tämänvuotista SM-sprinttiä Lahdessa, myös me tarjoamme sprinttiratoja taajamamaastossa, joka on osittain sama kuin se, jota käytettiin elokuun alussa FSOM-sprinttikisoissa. Myös kartta on versio mainitun kilpailun kartasta, jonka päivitti ja piirsi keväällä ja kesällä 2023 Arvo Paulin. Useat kilpailussa käytetyt yksityiset piha-alueet jäävät kuitenkin pois tästä kuntotapahtumasta, mutta Tammisaaren keskusta on joka tapauksessa niin monipuolinen ja kiinnostava sprinttimaasto, että radat ovat korkealuokkaisia. Lyhin rata on myös suunniteltu niin, että se painottaa liikenneturvallisuutta erityisen paljon.

Karttojen myynti ja tulospalvelu sijaitsevat rautatien pohjoispuolella, Ajurinpuiston parkkipaikalla rautatien ja Candelininkadun välissä. Siellä on myös runsaasti pysäköintitilaa. Tällä kertaa ei erillistä opastusta, tarkista paikka kartalta jo etukäteen.

Neljä rataa; ratapituudet lyhintä sallittua reittiä pitkin: A n. 4,0 km, B n. 3,0 km, C n. 2,2 km ja D n. 1,4 km. Kaikki radat ovat tarjolla mittakaavassa 1:4000 ja C- ja D-radat myös mittakaavassa 1:3000. Emit-leimaus ja Livelox. Ratamestari on Andreas Löfroos.

Karttamaksu 8 € aikuisilta, 5 € 18-vuotiailta ja nuoremmilta. Kaikki OK Raseborgin jäsenet (ja toimitsijamme FU-47:sta) suunnistavat ilmaiseksi.

Huom: OK Raseborgin nuoremmille jäsenille nämä iltarastit ovat myös seuran oman juniorcupin kuudes ja viimeinen osakilpailu.

Huom: Sen, joka on epävarma, missä sprinttikartalla saa juosta, voi kannattaa tarkistaa sprinttisuunnistuksen kielletyt kohteet (pdf-tiedostdo) jo ennen tapahtumaa!

Lämpimästi tervetuloa!