Keskiviikkorastit ja OK Raseborgin seuramestaruudet (metsä)sprintissä, Fiskarin maili 10.4.2024

(På svenska)

Keskiviikkona 10.4. tapahtuu uuden kautemme ”totisempi” avaus, kun vuorossa on (metsä)sprintin seuramestaruuksista kisaaminen ”Fiskarin maililla”. Tapahtumakonsepti on sama kuin aiempinakin vuosina, eli kilpailijat jaetaan sarjoihin H ja D ja matkana on englantilainen maili (n. 1,6 km). Nuorimmat ja vanhimmat osallistujat saavat sitten ikänsä perusteella hyvitystä lopputuloksissa.

Tänä vuonna sprinttimestaruustapahtuma on yhdistetty uuden keskiviikkorastikauden avajaistilaisuuteen. Kaikki osallistujat, seurajäsenyyksiin katsomatta, ovat tervetulleita juoksemaan ”kilpamaililla” kisasarjoissamme.

Tapahtumakeskuksena toimii FU-47:n maja Fiskarissa (osoite Kalliomäentie 4). Seurantalolla on mahdollisuus pukeutumiseen sisätiloissa.

Tapahtumassa on kolme rataa:

  • Kilpamaili” on seuramme mestaruuskisan rata, mutta tarjolla myös avoimena kisaratana muiden seurojen suunnistajille. Tältä radalta voi saada tuloksiin ikähyvitystä. Radasta on kaksi aavistuksen toisistaan poikkeavaa versiota, toinen H- ja toinen D-sarjalle. Rata soveltuu hyvin kaikille, jotka osaavat suunnistaa tavallisen metsäsuunnistusradan ilman viitoitusta.
  • ”Tuplamaili” on kuntosuunnistusrata: jos juokset myös tämän radan ”Kilpamailin” jälkeen, harjoituksen kokonaispituudeksi kertyy osapuilleen sama kuin tavallisten kuntorastien B-radalla.
  • ”Lastenmaili” on hivenen helpompi kuntosuunnistusrata kaikkein nuorimmille.

Huom.!!!! Kaikkien, jotka haluavat osallistua ”kilpamailille”, tulee juosta se ensin ja muita ratoja vasta sen jälkeen!!!!

Lähdöt klo 17.00 – 19.00. Muuten vapaat lähtöajat kuntorastityyliin, mutta ”Kilpamaililla” tulee olla vähintään 1 minuutin lähtöväli osallistujien kesken! ”Kilpamailin” lähtöpaikalle on tapahtumakeskuksesta 700 m; kahden muun radan lähtöpaikka on tapahtumakeskuksessa.

Emit-leimaus ja Livelox. Radat kulkevat metsämaastossa, mutta mm. pururata ja muut johtourat tekevät suunnistuksesta helpompaa nuorimmille. Ratamestari on Uolevi Nurmi.

”Kilpamailin” H- ja D-sarjojen voittajat saavat palkinnoksi kirveen! (Koskee osallistujia kaikista seuroista, ei pelkästään OK Raseborgista; seuramestaruudet voittaneille OK Raseborgin jäsenille lisäksi mitalit.)

Lisäksi arvomme kaksi kirvestä kuntosuunnistusratojen kaikkien osallistujien kesken!

Karttamaksu: 8 € per aikuinen ja 5 € 18-vuotiailta ja nuoremmilta, samalla maksulla voi juosta useampiakin ratoja; OK Raseborgin jäsenet ja FU-47-kuntorastitoimitsijamme suunnistavat ilmaiseksi. Maksaa voi joko paikan päällä käteisellä tai Rastilipussa tai MobilePaylla. Otamme vastaan myös tiettyjä liikuntaseteleitä ja -etuja.

TOIVOMME INNOKASTA JA VILKASTA OSALLISTUMISTA KESKIVIIKKORASTIKAUTEMME AVAJAISIIN!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!