Karubybergen, Sjundeå, orientering på egen hand 11-24.9.2023

(Suomeksi)

Orienteringsträning på egen hand är öppen 11–24.9.2023 vid Karubybergen i Sjundeå. Parkering på åkerkanten bredvid Kynnarvägen ca 0,5 km norr från Karskogsvägens och Kynnarvägens korsning (se kartan på Rastilippu.fi). Start och mål i närheten av parkeringen.

Kartan är uppdaterad 2023 och lånad av Lynx, och vi är tacksamma för att vi åter har möjlighet att använda den. Banlängerna ser den här gången aningen kortare ut än vanligt eftersom terrängen är mycket krävande både fysiskt och tekniskt, d.v.s. terrängen är långsam och tung, och för en givande upplevelse på vars och ens egen nivå rekommenderar vi att man väljer en bana med samma bokstav som vanligt trots att den kan se kort ut.

Fem banor: Extra-bana 7,3 km, A-bana 5,3 km, B-bana 3,9 km, C-bana 2,9 km och D-bana 2,0 km. Skalor för X-, A- och B-banan 1:10000 och 1:7500, och för C- och D-banan 1:7500. Ekvidistans 5 m. Kontrollerna är märkta i terrängen med vanliga stora kontrollskärmar och kodnummer, inga stämpelenheter. Om du märker att någon skärm fattas är vi tacksamma för att du meddelar oss. Banläggare är Karl Emil Lemström.

Pris för träningen: Utomstående vuxna betalar 8 € och juniorer t.o.m. 18 år 5 €; OK Raseborgs medlemmar (och FU-47:s medlemmar som deltar i våra motionsorienteringstalko) orienterar alla gratis. Pris kan betalas i Rastilippu eller med bankgiro (kontonummer på kartan), på samma gång kan man betala för flera, skriv orienterarnas namn i meddelandefältet. Också Mobilepay, Smartum, Edenred och ePassi fungerar. GPS-resultatservice och rutthärvel i Livelox. Pdf-kartor att printa själv, filen finns i Rastilippu, papperskartor i kartbrevlådorna vid Ingå IF:s skidstuga vid Ingå motionsbana och vid Västerby skidcentrum i Ekenäs.

Välkomna till Sjundeå!