Karubybergen, SIunTIO, omatoimirastit 11.-24.9.2023

(På svenska)

Järjestämme omatoimirastit 11.–24.9.2023 Karubybergenillä Siuntiossa. Pysäköinti tapahtuu pellonreunassa Kynnarintien varressa n. 0,5 km pohjoiseen Karskogintien ja Kynnarintien risteyksestä (ks. karttaa Rastilippu.fi:ssä). Lähtö ja maali pysäköinnin lähellä.

Kartta on päivitetty 2023 lainattu Lynxiltä, ja olemme kiitollisia, että saamme jälleen mahdollisuuden käyttää sitä. Ratapituudet saattavat näyttää tällä kertaa hieman totuttua lyhyemmiltä, mihin on syynä maaston vaativuus sekä fyysisesti että teknisesti. Maasto on toisin sanoen myös hidas ja rankka, ja kunkin osallistujan omalle tasolle antoisan elämyksen varmistamiseksi on suositeltavaa valita saman kirjainsymbolin rata kuin tavallisestikin, vaikka se saattaa näyttää ensi silmäyksellä lyhyeltä.

Viisi rataa: Ekstra-rata 7,3 km, A-rata 5,3 km, B-rata 3,9 km, C-rata 2,9 km ja D-rata 2,0 km. Mittakaavat X-, A- ja B-radoilla 1:10000 ja 1:7500 ja C- ja D-radoilla 1:7500. Käyräväli 5 m. Rastit on merkitty maastoon tavallisilla suurilla rastilipuilla ja koodinumeroilla, ei leimasimia. Jos huomaat, että jokin rastilippu puuttuu, olemme kiitollisia, jos ilmoitat siitä meille. Ratamestari on Karl Emil Lemström.

Harjoituksen hinta: seuramme ulkopuoliset aikuiset maksavat 8 € ja korkeintaan 18-vuotiaat nuoret 5 €; OK Raseborgin jäsenet (ja kuntorastitalkoisiimme osallistuvat FU-47:n jäsenet) suunnistavat kaikki ilmaiseksi. Maksaa voi Rastilipussa tai pankkisiirrolla (tilinumero näkyy kartassa), samalla kertaa voi maksaa useampia, kirjoita suunnistajien nimet viestikenttään. Myös Mobilepay, Smartum, Edenred ja ePassi toimivat. GPS-tulospalvelu ja -reittihärveli Liveloxissa. Pdf-kartat itse tulostettaviksi Rastilipussa, paperikartat karttapostilaatikoissame Ingå IF:n hiihtomajalla Inkoon kuntoradalla ja Västerbyn hiihtokeskuksessa Tammisaaressa.

Tervetuloa Siuntioon!