Baltic Junior Cup 2022 – tervetuloa tulevaisuuden mestarit!

Baltic Junior Cup on perinteinen Itämeren seudun alue- ja maajoukkueiden välinen kansainvälinen kilpasuunnistustapahtuma. Tänä vuonna kilpailut pidetään Tammisaaressa Raaseporissa, ja niiden järjestäjinä toimivat OK Raseborg ja Finlands Svenska Orienteringsförbund FSO.

Tapahtuma alkaa perjantaina 28.10.2022 mallisuunnistuksella, ja itse kisojen makuun päästään lauantaina 29.10. pitkän matkan henkilökohtaisessa kilpailussa. Sunnuntaina 30.10. vuorossa on kuusiosuuksinen viesti. Kilpailukeskus sijaitsee Grabbskogin moottoriradalla Västerbyssä, lisätietoja löytyy Bulletin 2:sta.

BJC:ssa kilpailevat 15–20-vuotiaat juniorisuunnistajat, jotka ovat potentiaalisia tulevaisuuden kansallisen ja kansainvälisen tason mestareita. Kilpailijat edustavat omia maa- tai aluejoukkueitaan. Suomea edustaa FSO. Ruotsista kilpailussa on kaksi aluejoukkuetta, Smoolanti ja Etelä-Ruotsi. Virolla, Latvialla ja Liettualla on kullakin mukana oma maajoukkueensa. Vain tänä vuonna mukana on myös joitakin erikoisvieraita Suomen muilta suunnistusalueilta, kun muutamat Uudenmaan, Hämeen ja Varsinais-Suomen kärkeen kuuluvat nuoret tulevat mukaan haastamaan perinteisten BJC-joukkueiden edustajat sekä lauantaina että sunnuntaina.

Tarjoamme perjantain mallisuunnistuksen lisäksi kaikille kiinnostuneille myös avoimia ratoja sekä lauantaina että sunnuntaina. Lauantain radat (long/medium/short) ovat pitkän matkan tyyppiä, sunnuntaina valikoimassa on puolestaan keskimatkaa (long/medium/short). Mallisuunnistus on Västerbyn hiihtokeskuksessa, kaikki muut avoimet radat ja itse kisatapahtumat ovat Grabbskogin moottoriradalla.

Mallisuunnistus on avoinna omatoimirasteina kaikille kiinnostuneille perjantaista 28.10. eteenpäin läpi viikonlopun. Ilmoittautuminen joko Rastilipussa, manuaalisesti itsepalveluna Västerbyn karttapostilaatikolla (nouda itsellesi kartta ja maksa jälkikäteen) tai la–su kisakeskuksen infossa Grabbskogissa. Mallisuunnistuksessa ei ole tulospalvelua, mutta Livelox on käytössä. Hinta 7 euroa/kartta (5 euroa/kartta 18-vuotiaille ja nuoremmille). Kilpasarjojen osallistujien mallisuunnistuskartat sisältyvät koko tapahtuman osallistumismaksuun.

Lauantain ja sunnuntain avoimet radat maksavat 10 euroa/kartta (5 euroa/kartta 18-vuotiaille ja nuoremmille), vuokra-Emit 4 euroa. Maksut ja ilmoittautuminen kisakeskuksen infossa tai etukäteen Rastilipussa (lauantai täällä; sunnuntai täällä). Tulospalvelu Emitillä, ja Livelox toimii tavalliseen tapaan. Lauantaina lähdöt klo 11.00–12.30; sunnuntaina klo 11.30–12.30.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy täältä.

Tervetuloa seuraamaan kisoja ja juoksemaan joko mallisuunnistuksessa tai avoimilla radoilla!

Kategoriat:
Okategoriserade