Viikon rastikiva, Tammisaari 2023, VäSTERBYn koulu

Rastikivan vuoden 2023 viides rata kaiken kaikkiaan ja kolmas rata Tammisaaressa on avoinna VÄSTERBYN KOULULLA 5.–14.5.2023.

(På svenska)

Lähtö, maali ja karttaämpäri Västerbyn koululta pohjoiseen.

Lähtö ja karttaämpäri ovat n. 50 m pohjoiseen Västerbyn koululta. Rata on 2,3 km linnuntietä ja optimaalista reittiä pari sataa metriä pidempi, 8 rastia, lähes pelkästään tietä ja polkuja, sopii kaikille vasta-alkajille ja junioreille, myös pienemmille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Radan on suunnitellut Mikaela Lindgren.

Jos sinulla on tulostin, suosittelemme, että tulostat karttasi itse. Linkki pdf-karttaan on alla. Voit myös pitää pdf-karttaa avoinna tabletissasi tai puhelimessasi. Paperikarttoja on saatavilla lähtöpaikalla olevassa ämpärissä. Ota mukaasi kynä, jotta voit täyttää rasteilta löytyvät kirjaimet kartan reunassa olevaan ruudukkoon. Mikä sana niistä tulee?

Jos otat paperikartan lähtöpaikan ämpäristä, tarkista huolellisesti, että kansi tulee jälkeesi kunnolla kiinni. Ilmoita Kristian Forsellille, puhelin 044 2649067, esim. tekstiviestillä, jos ämpäriin jää alle 5 karttaa.

Harjoitus on ilmainen, tervetuloa! 

Koulun kautta osallistuvat saavat karttansa koulusta. 

Pdf-kartan löydät täältä.

Lue lisää Rastikivan koko tämän kauden kalenterista täältä.