Viikon rastikiva, Tammisaari 2022, Källviken

Rastikivan syksyn 2022 neljäs rata on avoinna KÄLLVIKENISSÄ 2.–11.9.2022.

(På svenska)

Lähtö ja karttaämpäri ovat Dagmarin lähteen parkkipaikan reunalla. Rata on linnuntietä 2,3 km pitkä, optimaalista reittiä sen pituus on noin 2,5 km, rasteja on 10. Rata kulkee pitkin pikkuteitä ja polkuja metsässä lähellä parkkipaikaa ja Dagmarinpuistoa ja sopii hyvin myös nuoremmille junioreille, erityisesti jos mukaan metsään lähtee myös aikuinen. Radan on suunnitellut Mikaela Lindgren.

Jos sinulla on tulostin, suosittelemme, että tulostat karttasi itse. Linkki pdf-karttaan on alla. Voit myös pitää pdf-karttaa avoinna tabletissasi tai puhelimessasi. Paperikarttoja on saatavilla lähtöpaikalla olevassa ämpärissä. Ota mukaasi kynä, jotta voit täyttää rasteilta löytyvät kirjaimet kartan reunassa olevaan ruudukkoon. Mikä sana niistä tulee? (Avainsana on tällä kertaa ruotsinkielinen.)

TÄRKEÄÄ! Tule suunnistamaan vain täysin terveenä! 

Jos otat paperikartan lähtöpaikan ämpäristä, tarkista huolellisesti, että kansi tulee jälkeesi kunnolla kiinni. Ilmoita Kristian Forsellille, puhelin 044 2649067, esim. tekstiviestillä, jos ämpäriin jää alle 5 karttaa.

Harjoitus on ilmainen, tervetuloa! 

Koulun kautta osallistuvat saavat karttansa koulusta. 

Pdf-kartan löydät täältä.

Lue lisää Rastikivan koko tämän kauden kalenterista täältä.