Viikon rastikiva, Pohja elokuu 2023, Fiskarin urheilukenttä

Rastikivan syksyn 2023 toinen rata on avoinna FISKARIN URHEILUKENTÄLLÄ 18.–27.8.2023.

(På svenska)

Lähtö, maali ja karttaämpäri.

Lähtö, maali ja karttaämpäri ovat Fiskarin urheilukentän parkkipaikan laidalla Fiskarin Marskintien tuntumassa ruukkikylän kaakkoisreunalla (vieressä alle sadan metrin päässä on myös maastopyöräilijöiden Pump Track, voit seurata sinne vieviä opasviittoja lähes perille, ellet tunne paikkaa entuudestaan). Rata on 2,2 km linnuntietä ja optimaalista reittiä n. 2,3-2,4 km, 10 rastia.

Rata kulkee osin Fiskarin urheilukentän ja tenniskenttien maastossa ja osin myös ruukkikylän teitä pitkin ja koulun lähellä. Pääosin liikutaan metsäpoluilla ja ruukkikylän kaakkoisreunan pikkuteillä. Autoja kannattaa varoa siellä, missä autoliikenne on sallittua, vaikka liikenneturvallisuus onkin otettu huomioon rataa suunniteltaessa. Oliivinvihreä väri kartalla tarkoittaa yksityisiä piha-alueita, joille suunnistajien ei pidä mennä.

Rata sopii kaikille vasta-alkajille ja junioreille, myös pienemmille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Radan toteutti Jouko Nurmiainen.

Jos sinulla on tulostin, suosittelemme, että tulostat karttasi itse. Linkki pdf-karttaan on alla. Voit myös pitää pdf-karttaa avoinna tabletissasi tai puhelimessasi. Paperikarttoja on saatavilla lähtöpaikalla olevassa ämpärissä. Ota mukaasi kynä, jotta voit täyttää rasteilta löytyvät kirjaimet kartan reunassa olevaan ruudukkoon. Mikä sana niistä tulee? (Avainsana on tällä kertaa suomenkielinen.)

Jos otat paperikartan lähtöpaikan ämpäristä, tarkista huolellisesti, että kansi tulee jälkeesi kunnolla kiinni. Ilmoita Kristian Forsellille, puhelin 044 2649067, esim. tekstiviestillä, jos ämpäriin jää alle 5 karttaa.

Harjoitus on ilmainen, tervetuloa! 

Koulun kautta osallistuvat saavat karttansa koulusta. 

Pdf-kartan löydät täältä.

Lue lisää Rastikivan koko tämän kauden kalenterista täältä.