Viikon rastikiva, Hanko 2022, Lillmärsanin uimaranta

Rastikivan syksyn 2022 viides rata on avoinna LILLMÄRSANIN UIMARANNALLA HANGOSSA 9.–18.9.2022.

(På svenska)

Lähtö ja karttaämpäri ovat Lillmärsanin uimarannan reunalla (ks. sijaintilinkkiä kalenterisivulla, kuvaa yllä tai pdf-karttaa). Rata on linnuntietä 1,9 km pitkä, optimaalista reittiä sen pituus on noin 2,2 km, rasteja on 9. Valtaosa radasta kulkee pitkin pikkuteitä ja polkuja metsässä lähellä Lillmärsanin kuntorataa ja sopii hyvin myös nuoremmille junioreille, erityisesti jos mukaan metsään lähtee myös aikuinen. Radan on suunnitellut Kalevi Pienimäki.

Jos sinulla on tulostin, suosittelemme, että tulostat karttasi itse. Linkki pdf-karttaan on alla. Voit myös pitää pdf-karttaa avoinna tabletissasi tai puhelimessasi. Paperikarttoja on saatavilla lähtöpaikalla olevassa ämpärissä. Ota mukaasi kynä, jotta voit täyttää rasteilta löytyvät kirjaimet kartan reunassa olevaan ruudukkoon. Mikä sana niistä tulee? (Avainsana on tällä kertaa suomenkielinen.)

TÄRKEÄÄ! Tule suunnistamaan vain täysin terveenä! 

Jos otat paperikartan lähtöpaikan ämpäristä, tarkista huolellisesti, että kansi tulee jälkeesi kunnolla kiinni. Ilmoita Kristian Forsellille, puhelin 044 2649067, esim. tekstiviestillä, jos ämpäriin jää alle 5 karttaa.

Harjoitus on ilmainen, tervetuloa! 

Koulun kautta osallistuvat saavat karttansa koulusta. 

Pdf-kartan löydät täältä.

Lue lisää Rastikivan koko tämän kauden kalenterista täältä.