Veckans orienteringsskoj, Pojo 2023, Pojo motionsbana

Orienteringsskojs fjärde bana för året 2023 och den nya säsongens första bana i Pojo är öppen vid POJO MOTIONSBANA i närheten av Pojo kyrka 28.4–7.5.2023.

(Suomeksi)

Start, mål och kartämbar ca 200 m väster om Pojo kyrka.

Start och kartämbar ligger vid östra ändan av Pojo motionsbana och parkeringsplatsen vid församlingshemmet. Banan är 2,0 km fågelvägen, den optimala rutten är ca 200 m längre, 11 kontroller, nästan bara stigar, passar för alla nybörjare och juniorer, också för mindre barn tillsammans med vuxen. Banläggare är Elsa & Jouko Nurmiainen.

Om du har en printer rekommenderar vi att du printar ut kartan själv. Länk till kartan som pdf nedan. Du kan också ha pdf-kartan öppen i din padda eller telefon. Det finns även kartor i ett ämbar vid starten. Ta med en penna så att du kan fylla i kontrollernas bokstäver i rutorna nedanför kartan. Vilket ord blir det? (Nyckelordet är denna gång finskspråkigt.)

Om du tar en papperskarta ur ämbaret vid starten kolla noggrant att locket blir ordentligt fast efter dig. Meddela Kristian Forsell, telefon 044 2649067, t.ex. med SMS om det finns färre än 5 kartor kvar.

Träningen är gratis för alla. Välkomna! 

Om man deltar via skolan så printar skolan ut kartorna. 

Pdf-kartan finns här.

Läs mera om Orienteringsskojs hela kalender för denna vår här.