Veckans orienteringsskoj, Ekenäs 2022, Sköldargård

Orienteringsskojs sjätte bana för året 2022 och tredje banan för Ekenäs är öppen i SKÖLDARGÅRD 13–22.5.2022.

(Suomeksi)

Start och kartämbar ligger på nordvästra kanten av det lilla idrottsfältet och lekplatsen vid Storsvängen och Svackan. Om man anländer med bil kan man parkera i närheten av starten. Banan är 1,2 km fågelvägen, den optimala rutten är ca 1,5 km, 9 kontroller.

Banan rör sig i närheten av stigar och gator i Sköldargård. Banan passar bra för alla nybörjare och juniorer, också för mindre barn tillsammans med vuxen. Banläggare är Mikaela Lindgren.

Om du har en printer rekommenderar vi att du printar ut kartan själv. Länk till kartan som pdf nedan. Du kan också ha pdf-kartan öppen i din padda eller telefon. Det finns även papperskartor i ett ämbar vid starten. Ta med en penna så att du kan fylla i kontrollernas bokstäver i rutorna nedanför kartan. Vilket ord blir det? (Nyckelordet är den här gången på svenska.)

VIKTIGT! Kom och orientera bara om du är helt frisk! 

Om du tar en papperskarta ur ämbaret vid starten kolla noggrant att locket blir ordentligt fast efter dig. Meddela Kristian Forsell, telefon 044 2649067, t.ex. med SMS, om det finns färre än 5 kartor kvar.

Träningen är gratis. Välkomna! 

Om man deltar via skolan så printar skolan ut kartorna. 

Pdf-kartan finns här.

Läs mera om Orienteringsskojs hela kalender för denna vår här.