Vahrs, Inkoo, omatoimirastit, 10.–23.7.2023

(På svenska)

Kuva on vuodelta 2022, mutta Vahrsin maastosta.

Raaseporin omatoimirastit jatkuvat uusilla radoilla, jotka sijaitsevat Björnvikenin uimarannan maastosa Vahrsin kartalla Inkoossa. Paikka on tuttu iltarasteilta jo useiden vuosien ajalta, mutta kartta päivitettiin kolme vuotta sitten, ja kulkukelpoisuudeltaan vaihteleva maasto on tyypillistä läntiselle Inkoolle: useita pienipiirteisiä ja suhteellisen jyrkkiä mäkialueita, mutta myös tiheämpiä ja jopa märempiä paikkoja mäkien välissä. Maasto on toisin sanoen fyysisesti suhteellisen raskas. Ratamestari on Sara Lindholm.

Neljä rataa: A-rata 6,7 km 17 rastia, B-rata 5,0 km 12 rastia, C-rata 3,2 km 8 rastia ja D-rata 1,9 km 6 rastia. Radoilla A ja B mittakaavat ovat 1:10000 ja 1:7500; radoilla C ja D mittakaava on 1:7500, käyräväli 5 m. Rastit on merkitty maastoon tavallisin rastilipuin ja koodinumeroin. Ei leimasimia, gps-tulokset Liveloxilla. Jos huomaat, että jokin rasti puuttuu, ilmoita meille.

Pysäköinti Björnvikenin uimarannan parkkipaikalla. Huomioi myös muut ja pysäköi niin, että mahdollisimman monille riittää tilaa.

Harjoituksen hinta: seuramme ulkopuoliset aikuiset maksavat 8 € ja korkeintaan 18-vuotiaat nuoret 5 €; OK Raseborgin jäsenet (ja kuntorastitalkoisiimme osallistuvat FU-47:n jäsenet) suunnistavat kaikki ilmaiseksi. Maksaa voi Rastilipussa tai pankkisiirrolla (tilinumero näkyy kartassa), samalla kertaa voi maksaa useampia, kirjoita suunnistajien nimet viestikenttään. Myös Mobilepay, Smartum, Edenred ja ePassi toimivat. GPS-tulospalvelu ja -reittihärveli Liveloxissa. Pdf-kartat itse tulostettaviksi Rastilipussa, paperikartat karttapostilaatikoissame Ingå IF:n hiihtomajalla Inkoon kuntoradalla ja Västerbyn hiihtokeskuksessa Tammisaaressa.

Tervetuloa Björnvikeniin!