Vahrs, Inkoo: keskiviikkorastit Emit-leimauksella, 11.5.2022

Raaseporin keskiviikkorastikalenterin 2022 seuraava iltarastitapahtuma järjestetään 11.5. Vahrsin kartalla Björnvikenin uimarannalla Inkoossa. Kartta sijaitsee vain muutamien kilometrien päässä OK Raseborgin kevätkilpailun maisemista Västankvarnissa, eli tämä on hyvä tilaisuus virkistää muistoja ennen sunnuntain 29.5. kilpailua. Vahrsin karttaa on käytetty iltarasteilla jo useiden vuosien ajan, mutta se päivitettiin kaksi vuotta sitten, ja kulkukelpoisuudeltaan vaihteleva maasto on tyypillistä läntiselle Inkoolle: useita pienipiirteisiä ja suhteellisin jyrkkiä mäkialueita, mutta myös tiheämpiä ja jopa märempiä paikkoja mäkien välissä. Maasto on toisin sanoen fyysisesti suhteellisen raskas, ja ratapituudet ovat siksi hieman lyhyemmät kuin joskus toiste.

Neljä rataa: A-rata 5,6 km, B-rata 4,4 km, C-rata 2,8 km ja D-rata 1,6 km. A- ja B-rata ovat tarjolla kahdessa eri mittakaavassa: 1:10000 & 1:7500, C- ja D-ratojen mittakava on 1:7500 ja kartan käyräväli 5 m. Rasteilla on tavalliset rastiliput, koodinumerot ja Emit-leimasimet. Ratamestari on André Nylund apunaan Harri Leinikka ja Susanna Valkonen. Opastus tieltä 51 Björnvikenin risteyksestä, pysäköinti uimarannan parkkipaikalla.

Hinta: aikuiset 7 €, 18-vuotiaat tai nuoremmat sekä OK Raseborgin tai FU-47:n jäsenet ilmaiseksi. Aikuisten hinnan voi maksaa ennakkoon Rastilipussa tai käteisellä paikan päällä. Myös Mobilepay, Smartum, Edenred ja ePassi toimivat. Tulokset Emitillä, myös Livelox toimii. Tällä kertaa ei omatoimisuunnistusta.

Tervetuloa!