Undermalm, Tenhola: omatoimirastit, 29.4.-12.5.2024

(På svenska)

Toukokuun alkaessa meillä on kuntorastikalenterissamme vapun juhlinnan ja useiden keskellä viikkoa järjestettävien kisatapahtumien takia poikkeuksellisesti pieni tauko iltarasteista. Niiden sijasta tarjoamme, tällä kertaa suunnitellusti emmekä erikoisen kelin takia, omatoimirastit, jotka ovat avoinna täydet kaksi viikkoa, maanantaiaamusta 29.4. äitienpäiväsunnuntain iltaan 12.5. Maastona on useimmille jo monen vuoden ajalta hyvinkin tuttu, mutta siitä huolimatta aina hienon suunnistuselämyksen tarjoava Tenholan Undermalm.

Tarjolla on tällä kertaa viisi rataa: A-rata 5,8 km & 14 rastia, B-rata 4,4 km & 12 rastia, C-rata 3,2 km & 9 rastia, D-rata 2,0 km & 6 rastia ja E-rata 1,0 km & 5 rastia. Kaikki radat ovat saatavilla mittakaavassa 1:7500; A- ja B-radat myös mittakaavassa 1:10000 (sekä C-rata 1:10000:ssa pdf:nä). E-radalla on syytä huomioida liikenneturvallisuus ja varoa autoja, sillä radalla ylitetään maantie 111 Tenholasta Pohjaan. Pienimmille lapsille suositellaan jo tästä syystä mukaan aikuista saattajaa. Muut radat pysyttelevät kokonaisuudessaan tien 111 pohjoispuolella. A-, B-, C- ja D-ratojen rasteilla on tavalliset rastiliput ja E-radan rasteilla pienet rastiliput. GPS-tulokset Liveloxilla. Radat ovat Sune ja Benny Forsströmin käsialaa.

Pysäköinti pienen metsätien varressa pohjoiseen kestopäällystetyltä maantieltä 111. Älä tuki tietä tai estä muita autoja, äläkä missään tapauksessa pysäköi tien 111 varteen! Paperikarttoja saa OK Raseborgin punaisesta karttapostilaatikosta Västerbyn hiihtokeskuksesta, pdf-kartat ovat Rastilipussa.

Karttamaksu aikuisilta 8 €, 18-vuotiailta tai nuoremmilta 5 €, OK Raseborgin jäsenet ja FU-47:n kuntorastitoimitsijamme suunnistavat ilmaiseksi. Maksaa voi etukäteen Rastilipussa tai käteisellä paikan päällä. Myös MobilePay (OK Raseborg 67668), Smartum ja ePassi toimivat.

Tervetuloa!