Undermalm: keskiviikkorastit Emit-leimauksella, 27.4.2022

Raaseporin keskiviikkorastikalenterin 2022 toinen iltarastitapahtuma järjestetään 27.4. Tenholan Undermalmissa tien 52 koillispuolen ja tien 111 pohjoispuolen maastossa. Erityisesti pidemmät radat kulkevat maastonosissa, joissa on runsaasti avokallioita, mutta myös vanhempaa ja nuorempaa talousmetsää ja näiden välillä kulkevia metsäautoteitä. Maasto on käytännössä lumeton, mutta avoimilla alueilla, pohjoisrinteissä ja metsäautoteillä voi vielä olla paikoitellen vanhaa lunta tai jäätä, jonka kuitenkin voi välttää suunnistajan omin reitinvalinnoin. Muuten maasto on hyvin juostavissa, ja jopa suoalueet ovat kuivuneet suhteellisen hyvin viimeisimpinä kauniina päivinä.

Viisi rataa: A-rata 7,0 km, B-rata 4,8 km, C-rata 3,5 km, D-rata 1,6 km ja E-rata 0,9 km. Mittakaava 1:10000 (A & B), 1:7500 (B, C & D) tai 1:5000 (E), käyräväli 5 m. Rasteilla on tavalliset rastiliput, koodinumerot ja Emit-leimasimet. Ratamestari on Kristian Forsell. Opastus tieltä 111 noin 1 km kohti Pohjaa Tenholasta tien 52 risteyksestä. Pysäköinti toimitsijoiden ohjeiden mukaan, älkää tukkiko tietä!

Hinta: aikuiset 7 €, 18-vuotiaat tai nuoremmat sekä OK Raseborgin tai FU-47:n jäsenet ilmaiseksi. Aikuisten hinnan voi maksaa ennakkoon Rastilipussa tai käteisellä paikan päällä. Myös Mobilepay, Smartum, Edenred ja ePassi toimivat. Tulokset Emitillä, myös Livelox toimii. Tällä kertaa ei omatoimisuunnistusta.

Tervetuloa!