Tapaninpäivän suunnistus 26.12.2022, Novia & Jägarbacken, Tammisaari

Maanantaina 26.12. on jälleen perinteisen tapaninpäivän suunnistuksemme aika!

Tänä vuonna rastit pidetään Tammisaaren kaupunkialueella Jägarbackenin sprinttikartalla. Pysäköinti, lähtö ja maali ovat Tammisaaren Novian luona (Raaseporintie 9).

Rastit juostaan tällä kertaa ilman Emit-ajanottoa ja vapain lähtöajoin klo 10.00-12.00. Omiin urheilukelloihin perustuva GPS-tulospalvelu toimii Liveloxin kautta, ja suosittelemme, että mahdollisimman moni käyttää tätä!

Lähtö tapahtuu itsepalveluperiaatteella: karttoja on paikan päällä ämpärissä, ja osallistujat kirjoittavat nimensä ja ratansa vihkoon ennen kuin he lähtevät matkaan. Paikalla ei siis välttämättä ole jatkuvasti järjestäjiä, vaan tämä harjoitus toimii omatoimirastien periaatteella.

Karttamaksu seuramme (ja FU-47:n) ulkopuolisille yli 18-vuotiaille osallistujille on 7 €, ja se maksetaan suoraan OK Raseborgin pankkitilille (tilinumerotieto tapahtumapaikalla). Myös Rastilipussa voi maksaa, ja myös OK Raseborgin Mobilepay toimii koodilla 67668, ja ePassi ja Smartum ovat myös ok.OK Raseborgin ja FU-47:n jäsenet ja kaikki korkeintaan 18-vuotiaat juniorit osallistuvat ilmaiseksi.

Kartta on kansallisissa kisoissakin käytetty spinttikartta vuodelta 2021 mittakaavassa 1:4000 (päivitetty uusimman ISSprOM2019-normin mukaiseksi 2022).

Rastit on merkitty maastoon pienikokoisilla rastilipuilla. Ratamestari on Sune Forsström.Tarjolla on kolme ratavaihtoehtoa, matkat linnuntietä alustavasti:

A-rata 3,5km, 21 rastia

B-rata 2,5km, 15 rastia

C-rata n. 1 km (soveltuu myös lapsille).

Kehotamme kaikkia osallistujia käyttämään nastapohjaisia kenkiä: alusta voi olla paikoin jäinen ja liukas, ja mahdollinen uusi lumisade voi hankaloittaa jäisten paikkojen havaitsemista.

Kiellettyjä alueita kuten yksityisiä pihamaita tulee kunnioittaa! Lisäksi itse kunkin on tärkeää muistaa oma liikenneturvallisuutensa, kun liikumme alueella, jolla on myös autoliikennettä.

Tule mukaan vielä vuoden 2022 viimeisille kuntorasteillemme Tammisaareen!

Lämpimästi tervetuloa!