Tammikuun rastit, Harparskog: omatoimisuunnistus 19.1.-16.4.2023

Näkymä omatoimirastien maastoon 18.1.2023.

(Päivitetty 2.4.23: Näille radoille pääsee edelleen suunnistamaan, aina pääsiäisen yli su 16.4. asti.)

”Lämmin” sää näyttää jatkuvan vielä ainakin viikon, ja avaamme siksi nyt uudet omatoimirastit, tällä kertaa Harparskogissa uunituoreella, syksyllä 2022 valmistuneella kartalla.

Harjoitus on avoinna torstaiaamusta 19.1. sunnuntai-iltaan 5.2. Seuramme ulkopuoliset aikuiset maksavat 8 € ja korkeintaan 18-vuotiaat juniorit 5 €; OK Raseborgin jäsenet suunnistavat kaikki ilmaiseksi.

Karttoja saa PDF-muodossa Rastilipusta ja paperille tulostettuina viimeistään torstaiaamuna 19.1. punaisesta postilaatikostamme Västerbyn hiihtomajalta Tammisaaresta. Pysäköinti tapahtuu Mannerheim-kiven luona Harparskogissa, mistä lähtöön on n. 200 m.

Tarjolla on kaksi rataa: ”Lång” eli ”Pitkä” on 5,0 km ja sisältää 19 rastia, ja ”Kort” eli ”Lyhyt” on 2,5 km ja sisältää 10 rastia. Mittakaava on 1:7500 ja käyräväli 5 m.

Rastit on merkitty maastoon sini-keltaisin kuitunauhoin, kuten myös lähtö ja maali. Maastossa ei ole koodinumeroita eikä Emit-kalustoa tai rastilippuja. Maastossa on myös jonkin verran muitakin kuitunauhoja puissa, eli olkaa tarkkana, että olette löytäneet oikeanvärisen nauhan oikeasta rastipisteestä.

Maasto oli tänään (18.1.) 90-prosenttisesti lumeton, eli olosuhteet ovat todella erinomaiset suunnistukseen! Talvikelien puutteessa suosittelemme siksi kaikille suunnistuksen ystäville tilaisuuteen tarttumista ja paljaan maan metsäsuunnistustreeniä keskitalvella.

Muista myös GPS-tulokset Liveloxissa!

Lämpimästi tervetuloa!