Rövarberget: omatoimirastit 18.4.–1.5.2022

(På svenska)

Kevään ensimmäiset muualla kuin Hankoniemellä järjestettävät omatoimirastit ovat avoinna ma 18.4.–su 1.5.2022 Rövarbergetin kartalla Pohjankurussa, lähtö ja maali vesitornin lähistöllä. Kartta on päivitetty vuonna 2018 SM-harjoituspakettikäyttöön, sen jälkeen joitakin pieniä täydennyksiä (esim. pari uutta maastopyöräpolkua). A-radan rastivälillä 2–3 voi esiintyä lokakuun 2021 harvennushakkuun risukkoa, jota ei ole merkitty kartalle, mikäli juoksee rastiväliviivasta oikealle vievää reittiä. Muihin ratoihin tämä ei vaikuta. Harjoituksen avautuessa maasto on osittain lumeton (erityisesti etelä- ja lounaisrinteet), mutta muutamissa paikoissa (erityisesti pohjoisrinteet ja kaikki suoalueet) jäljellä on sen verran lunta, että se vaikuttaa etenemisvauhtiin. Sääennusteen mukaan olosuhteet paranevat nyt kuitenkin joka päivä, koska päivisin tulee olemaan lämmintä jopa 15 astetta.

Neljä rataa: A-rata 6,2 km, B-rata 4,9 km, C-rata 3,1 km ja D-rata 1,8 km. Mittakaava 1:7500, käyräväli 5 m. Rastit on merkitty maastoon tavallisin lipuin ja koodinumeroin. Jos huomaat, että rastilippu puuttuu, olemme kiitollisia, jos ilmoitat siitä meille. Ratamestari on Olavi Hartonen. Pysäköinti Brunkomintien varteen jäteastioiden luona olevalle levikkeelle, matka lähtöön n. 200 m, ks. kartasta.

Harjoituksen hinta: aikuiset 7 €, 18-vuotiaat tai nuoremmat sekä OK Raseborgin ja FU-47:n jäsenet ilmaiseksi. Maksaa voit Rastilipussa tai pankkisiirrolla (tilinumero on kartassa), samaan pankkisiirtoon saa yhdistää useampia maksuja, viestikenttään suunnistajien nimet. Myös Mobilepay, Smartum, Edenred ja ePassi toimivat. GPS-tulospalvelu ja reittihärveli Liveloxissa. Itse tulostettavat pdf-kartat Rastilipusta nyt heti, paperikartat karttapostilaatikoistamme FU-47:n majalta Fiskarista (Kalliomäentie) tai Västerbyn hiihtomajalta Tammisaaresta ma 18.4. alkaen.

Tervetuloa Pohjankuruun!