Risten, Inkoo: omatoimirastit 13.–26.6.2022

(På svenska)

Raaseporin omatoimirastit jatkuvat Inkoon Ristenissä, ja radat ovat avoinna ma 13.6. – su 26.6.2022. Tarjolla on neljä eri ratavaihtoehtoa: rata A 6,0 km, rata B 4,5 km, rata C 3,3 km ja rata D 2,0 km. Kartan mittakaavat ovat tällä kertaa A-radalla 1:10000, B- ja C-radalla 1:10000 tai 1:7500 ja D-radalla 1:7500. Käyräväli on 5 m. Kuten on tuttua aiemmilta vuosilta, maastossa on laakeita avokallioalueita, jotka soveltuvat hyvin Jukolan viimeistelyharjoitukseen. Arvo Paulinin tekemä kartta on jo noin vuosikymmenen takaa, mutta Sune Forsström on päivittänyt sen kasvillisuuskuvausta kuntorastikäyttöön vuosina 2021 ja 2022.

Pysäköinti Danielssonin maatilalla Hultetissa, josta lähtöön ja maaliin on noin kilometrin verryttely metsäautotietä pitkin pohjoiseen, jotta pystymme tarjoamaan varsinkin lyhyemmille radoille hieman eri maaston kuin aiemmin. Maalin läheisyyteen tielle pysäköiminen on siis kielletty, pysäköikää siis Danielssoneille ja huomioikaa niin tehdessänne myös maatilan tarpeet ja kotirauha.

Rastit on merkitty tavallisin rastilipuin (normaalikoko) ja koodinumeroin. Rasteilla ei ole Emit-leimasimia. Ratamestari on Sara Lindholm. Järjestelyissä mukana myös Malin Danielsson.

Harjoituksen hinta: aikuiset 7 €, 18-vuotiaat tai nuoremmat sekä OK Raseborgin ja FU-47:n jäsenet ilmaiseksi. Maksaa voit Rastilipussa tai pankkisiirrolla (tilinumero on kartassa), samaan pankkisiirtoon saa yhdistää useampia maksuja, viestikenttään suunnistajien nimet. Myös Mobilepay (OK Raseborg 67668), Smartum, Edenred ja ePassi toimivat. GPS-tulospalvelu ja reittihärveli Liveloxissa. Itse tulostettavat pdf-kartat Rastilipusta, paperikartat karttapostilaatikostamme Västerbyn hiihtomajalta Tammisaaresta.

Tervetuloa Risteniin!