Raaseporin keskiviikkorastit, Vahrs, Inkoo, 16.6.2021

Raaseporin keskiviikkorastit jatkuvat Emit-leimauksella toteutettavalla iltatapahtumalla 16.6., lähdöt klo 17–19. Iltarastien lisäksi myös omatoimirastit 17.–20.6.2021.

Pysäköinti Björnvikenin uimarannan parkkipaikalla, iltarasti-iltana opastus tieltä 51 Björnvikenin risteyksestä.

Kuntorasteille ovat tervetulleita sekä seurojen jäsenet että ulkopuoliset. Rastit ovat ilmaiset OK Raseborgin ja/tai Fiskarin Urheilijat -47:n jäsenille sekä alle 18-vuotiaille nuorille; muille hinta on 7 €. Radat ja mittakaavat: A 6,6 km 1:10000, B 4,8 km 1:10000 & 1:7500, C 3,3 km 1:7500, D 2,0 km 1:7500 ja E 1,7 km. Ratamestari on Leif Haajanen apunaan André ja Simon Nylund. HUOM.: rasteilla on Emit-leimasimet, normaalikokoiset rastiliput ja Emit-leimasimissa koodinumerot; joillakin rasteilla myös lipuissa voi näkyä koodinumeroita, mutta leimasinten koodit ovat oikeat.

Kyseessä on myös OK Raseborgin juniorcupin toinen osakilpailu: kaikki korkeintaan 16-vuotiaat seuran jäsenet, jotka osallistuvat keskiviikkona Emit-iltarastitapahtumaan, saavat juniorcupin pisteitä. Nämä kuntorastit kuuluvat myös keskiviikkocupin Emit-tapahtumien sarjaan (tällä kertaa ei siis viikon rata- tai Livelox-pisteitä). Livelox käytössä koko viikon (huom: gps-ajanotto voi poiketa hieman Emit-väli- ja -loppuajoista, jotka ovat tarkempia).

Seuraavia ohjeita ja sääntöjä tulee noudattaa:

Koronatartuntariskin minimoimiseksi menettelemme iltarastitapahtumassamme seuraavasti:

  • Osallistukaa vain terveinä! Jos olet altistunut tartunnalle, olet omaehtoisessa tai lääkärin määräämässä karanteenissa tai odotat koronatestitulosta, et voi osallistua.
  • Autosta noustuanne huomioikaa turvavälit muihin ihmisiin (vähintään 2 metriä, mielellään enemmän). Pidempiin keskusteluihin pysähtyminen ei tässä tilanteessa ole suositeltavaa.
  • Noudattakaa hyvää käsihygieniaa. Tarjoamme käsidesiä. Hengityssuojaimia saa luonnollisesti käyttää, mutta ne eivät ole väljissä ulkotiloissa pakollisia.
  • Pitäkää mahdollisuuksien mukaan turvaväliä myös toimitsijoihimme karttojen myynnissä ja tulospalvelussa. Muistakaa turvaetäisyydet myös jonottaessanne.
  • Jonotus tulospalveluun (lähtö ja maali) vetoketjuperiaatteen mukaisesti.
  • Kun olet valmis, lähde mahdollisimman nopeasti kotiin. Jos sinun on odotettava perheenjäseniäsi tai muita samaa kyytiä jakavia lähipiiriläisiäsi, tee se mieluummin autossa kuin tulospalvelun luona.
  • Ilmoittautuminen lähdössä ja maalissa on keskiviikkoiltana pakollista. Jos et ilmoita tulleesi pois metsästä, lähetämme etsintäpartion. Pidä huolta, ettei näin tarvitse tehdä tarpeettomasti!

Omatoimisuunnistus (tosu):

Radat ovat avoinna omatoimisuunnistajille torstaiaamusta sunnuntai-iltaan. Omatoimisuunnistuksessa järjestäjä ei vastaa, että kaikki pääsevät maastosta pois: suosittelemme ottamaan puhelimen mukaan, jos lähdet suunnistamaan yksin, tai ilmoittamaan läheisillesi, että olet menossa suunnistamaan. Karttoja omatoimirasteille saa joko keskiviikkoiltana Björnvikenistä tai torstaiaamusta lähtien paperisina Inkoon pururadan karttapostilaatikosta (Ingå IF:n hiihtomajalla) tai pdf-tiedostona Rastilipusta, hinnoittelu sama kuin keskiviikkona.

Pysäköinti Björnvikenin uimarannan parkkipaikalla.

E-rata on lisäksi tarjolla OK Raseborgin lasten ja vasta-alkajien Rastikiva-tapahtumasarjan ylimääräisenä ekstratapahtumana aina juhannusviikon läpi sunnuntai-iltaan 27.6. asti. Rastikivan kartat erilliseltä verkkosivulta sekä paperisina tuttuun tapaan paikan päältä karttaämpäristä.

Muista myös Fiskarin Tallbackan omatoimirastit, jotka päättyvät vasta sunnuntaina 20. kesäkuuta, ja Bromarvin omatoimirastit, jotka alkavat maanantaina 21. kesäkuuta. Keskiviikkorastit Emit-ajanotolla jälleen 30.6. Inkoon Fagervikissä viime huhtikuun alun Billnäsin keskimatkasta tutulla Sågarsin kartalla, jota naapuriseuramme Karjaan Ura on ystävällisesti meille lupautunut lainaamaan.

Tervetuloa suunnistamaan hienoon ja vaihtelevaan avokalliomaaston!

Tapahtuma Rastilipussa.

Tapahtuma Liveloxissa.

Lisätiedot André Nylund, 040 756 9733, andre.j.nylund@gmail.com